COSMIC Beauty & Wellness Festival, cel mai nou eveniment dedicat unui stil de viață echilibrat și alegerilor conștiente. VEZI PROGRAMUL COMPLET!

0

COSMIC Beauty & Wellness Festival, cel mai nou eveniment dedicat unui stil de viață echilibrat și alegerilor conștiente, anunță programul complet al atelierelor și sesiunilor de wellness pentru prima ediție a evenimentului.

 

Timp de 2 zile, pe 18 si 19 martie, la Ghica House, în centrul Bucureștiului, toți cei pasionați de sănătate fizică și mentală vor putea participa la ateliere de yoga, mindfulness, sunet, mișcare, dezvoltare personală și nutriție, iar din zona de târg vor putea achiziționa produse ale unor branduri autohtone de beauty & wellness, care pun accentul pe calitate, responsabilitate, sustenabilitate și autenticitate.

În cadrul acestei prime ediții a COSMIC Beauty & Wellness Festival, participanții sunt invitați să ia parte la următoarele activități:

SÂMBĂTĂ – 18 martie 2023:

10.00 – 11.00 – Sesiune de Mindfulness cu Daniela Pavlovici, trainer de mindfulness la Oxford Mindfulness Foundation, Oxford University, coach (cu formare în solution focused coaching) și facilitator pentru persoane fizice, antreprenori și manageri din companii multinaționale în proiecte de managementul echipelor, dezvoltare și transformare organizațională.

11.15 – 11.45 – Atelier Povestea Muzicală pentru copii (4-9 ani) cu Andreea Botezan, pedagog și art-terapeut, licențiată în Psihologie și Gestalt Terapie.

12.00 – 13.00 – Atelier de construit instrumente muzicale pentru adulți și copii (7 ani +) cu Andreea Botezan, pedagog și art-terapeut, licențiată în Psihologie și Gestalt Terapie.

13.30 – 14.30 – Balanced Body & Mind cu Andreea Irimia, promotor al mișcării și al vieții sănătoase, unic ambasador Plankpad în România

15.00 – 16.00 – Self-Care Yoga Session cu Laura Călin, instructor yoga cu formare la Sivananda Yoga Vedanta Center și cursuri de Hatha Yoga la Isha Yoga Center în India (ashram-ul lui Sadhguru), autor al cărții „Puterea Feminității. Arta Seducției” și inițiator de proiecte de well-being.

16.30 – 17.30 – Workshop ”Biografia mea are sens” cu Camelia Oprea, consilier dezvoltare personală, practician de Arta Biografică, facilitator Consonanța Socială și pedagog Waldorf

18.00 – 19.30 – Workshop ”Cum să-mi fie bine la locul de muncă” cu Rocsana Nica și Teodora Varvare, co-fondatori IMO Romania, consultanți dezvoltare organizațională și leadership.

20.00 – 21.00 – Embody Love Session cu Mara Cristina, psiholog, embodiment coach certificat în metoda VITA și co-creatoarea podcast-ului Pe Deplin.

DUMINICĂ – 19 martie 2023:

10.00 – 10.40 – Spectacol de Euritmie pentru copii Basmul „Hagoromo – Mantia de pene”, cu Flavia și Taisuke Sasaki, profesori formatori în euritmie, co-fondatori ai Etherium Visible Sounds

11.00 – 12.30 – Sesiune de Gimnastică Bothmer cu Vlad Pănculescu și Miruna Tomescu, trainer certificați Bothmer Movement International și Bothmer Therapy

13.00 – 14.00 – Yoga of Presence cu Carlos L’Abbate, instructor yoga cu formare în Ashtanga Yoga, Hatha Yoga și Pilates, autor al cărții ”Despre prezență. O călătorie spre sine”

14.30 – 15.30 – BeautyTalk: Natural Skincare Revolution – Extractul de goji organic, cu Leonard Boroș doctor biolog și specialist în cosmetologie, expert Goji Republic

16.00 – 17.00 – Atelier de Euritmie pentru adulți (16 ani +) cu Flavia și Taisuke Sasaki, profesori formatori în euritmie, co-fondatori ai Etherium Visible Sounds

17.30 – 18.30 – Atelier de Nutriție ”Cine sunt eu în relația cu mâncarea” cu Laura Eremia, chef și specialist în nutriție, sănătate și wellbeing

19.00 – 20.00 – BookTalk: ”Despre prezență. O călătorie spre sine” cu Carlos L’Abbate, autorul cărții, cu specializări în artă, filosofie, psihologie și sănătate.

COSMIC Beauty & Wellness Festival va avea și o zonă de târg, prin care își propune să pună reflectorul pe acel tip de produse din zona de beauty & wellness realizate sau curatoriate cu măiestrie și viziune de antreprenori români. Pe durata celor două zile ale evenimentului, vizitatorii care vor ajunge la GHICA House vor putea descoperi și testa produse cosmetice, accesorii de wellness și bijuterii conceptuale, produse alimentare artizanale, parfumuri și uleiuri esențiale de la branduri precum: DEPLIN, NUCA ORGANIC, BIOLOGICA, GOJI:REPUBLIC, CANDLE JOY, SPIRITUAL BOX, FEMEILE DE MARȚI, LILA PI, CODRII DE SĂPUN, ÎNMIRESMAT, CRISTALIN, NEED COSMETICS, VIVA NATURA, MY PRECIOUS BUZZTARD, LIFEWAVE, LUMÂNĂRI CU SUFLET, ATELIER 437, HEALTHY BITES, GLIGOR KUSMANOVSKI și alții.

Biletul de acces în zona de târg costă 10 lei, iar pentru atelierele de wellness e necesară o rezervare și achiziționarea unui bilet pe www.cosmicfestival.ro/bilete. Detalii suplimentare sunt afișate pe site-ul www.cosmicfestival.ro, pe contul de Instagram @cosmic_fair_festival și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CosmicFairFestival

Facebook EVENT: https://fb.me/e/B4CEvSc8

#COSMICfestival #COSMIClove #iamCOSMIC

Partener media: Radio Guerrilla

Despre ORGANIZATOR

COSMIC Beauty & Wellness Festival este un eveniment organizat de INRO – creative events, care are în portofoliu de târguri și evenimente creative precum AUTOR – Târgul de Bijuterie Contemporană, NOEL – Târgul Cadourilor de Designer și MATERIA – Târg de Design în Piele.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.