Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Constanţa: se deschid portile Targului de Sanatate si Frumusete

0

Târg de Sănătate şi Frumuseţe
Maritimo Shopping Center, Constanţa, 15-17 aprilie 2016

Afis targ sanatate aprilie 2016

Vă aşteptăm în acest week-end la Maritimo Shopping Center, la Târgul de Sănătate și frumusețe al primăverii, un eveniment ce reunește:

– cele mai importante companii medicale la nivel regional
– cele mai apreciate saloane de înfrumusețare si centre de sănătate SPA și Wellness

Evenimentul se adresează publicului larg şi reprezintă o oportunitate de actualizare a informaţiilor privind gama de servicii medicale şi de înfrumuseţare disponibilă în Constanţa. Vizitatorii vor putea face un tur printre standurile expozanților, urmând să:
– descopere cele mai moderne metode de tratare a diverselor afecțiuni
– se informeze cu privire la serviciile medicale de care pot beneficia în cadrul celor mai apreciate unităţi de profil din judeţ
– ia contact cu medici, specialiști, profesioniști din domeniul medical cărora le pot cere un sfat
– aibă ocazia de a-şi personaliza un pachet de servicii de sănătate, cu un discount oferit exclusiv în perioada Târgului
– participe la tombola cu premii in vouchere gratuite la pachete de analize, consultatii si alte investigatii medicale, terapii de remodelare corporala, tratamente faciale si sedinte de masaj.

Totodată, în sectorul dedicat frumuseții, vizitatorii se pot înscrie pentru diverse demonstrații live de make-up şi pentru variate tehnici de infrumuseţare.

Programul de vizitare este de vineri pana duminica în intervalul 10:00 – 22:00.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.