Ziuuuuuaaaa Nationala a Paaaaasiunilor @ 23 septembrie 2011

0

Sa vezi si sa mai crezi! Pasiunile au o zi nationala! Este chiar a treia editie a Zilei Nationale a Pasiunilor! Anul acesta evenimentul celebreaza jocurile video, escalada, MTB-ul, vinul, masinile retro, raliurile, fotografia si tirul cu arcul.  Toata treaba asta se va intampla in Centrul Vechi al Bucurestiului, scriu prietenii de la LiberinMiscare.ro

In centrul Capitalei sunt pregatite 23 de Ateliere ale Pasiunilor, in 23 de locatii diferite, dar care se vor desfasura in acelasi timp, incepand cu ora 16:00, azi 23 septembrie 2011.

Ziua Nationala a Pasiunilor este evenimentul anual aflat la a III editie organizat de comunitatea site-ului Pasiunea.Eu. Vineri, 23 septembrie 2011, incepand cu ora 16 pasionatii vor ocupa Centrul Vechi din Bucuresti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează