Ziua Verde la Centrul Ceh

0
Centrul CEH se ocupa de ecologie. Azi 30 aprilie. În Bucureşti. Ziua Verde este numele programului. Ştiri ONG este sursa articolului de mai jos. Informaţii complete sunt pe website-ul campaniei Ziua Verde

„Centrul Ceh va gazdui joi, 30 aprilie, ora 18:30, Ziua Verde, program de educare si implicare in reciclarea DEEE (deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, inclusiv surse de iluminat). Programul este desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului, facand parte din seria de evenimente „Focus: Ecology”. In cadrul intalnirii vor lua cuvantul Dragos Nacuta, Purtator de cuvant la Ministerul Mediului si Andrei Orban, Presedintele Asociatiei Environ. Acestia vor dezbate impreuna cu participantii probleme legate de reciclarea deseurilor provenite din echipamentele electrice, electrocasnice si electronice.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează