Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Sportului pune comunităţile în mișcare

0

Esti gata pentru Ziua Sportului?

TenarisSilcotub pune comunitățile din Zalău și Călărași în mișcare, organizând o nouă ediție Ziua Sportului în Călărași și Zalău, pe 24 și respectiv 31 mai. În fiecare oraș vom sărbători mișcarea, organizând nu numai crosuri de 3K și 10K, ci și o serie de alte activități pentru întreaga familie: baschet, fotbal, volei, badminton, tenis de masă si jocuri dedicate pentru cei mici.

Ziua Sportului 2013

 

Ziua Sportului este un eveniment dedicat sănătății prin mișcare care se desfășoară pe parcursul unei zile pe care, atât cei mici, cât și cei mari o pot petrece făcând sport în aer liber. În Călărași, în cadrul celei de-a treia ediții, participanții îşi vor da întâlnire pe platoul din faţa Primăriei Călărași, la kilometrul 0, iar în Zalău, la cea de-a patra ediție, activităţile se vor desfășura în Piața 1 Decembrie 1918.

“Revenim cu mare plăcere, în fiecare an, în cele două orașe, Zalău și Călărași, pentru a crește nivelul de conștientizare în rândul comunităților noastre privind importanța mișcării pentru sănătate. Dincolo de beneficiile pentru fiecare dintre noi, Ziua Sportului TenarisSilcotub a devenit o manifestare de referință pe agenda locală și un prilej așteptat de întâlnire și voie bună”, a declarat Michele Della Briotta, Area Manager Tenaris pentru Europa de Est.

 

Premergător evenimentului, în școlile și liceele din Zalău și Călărași se vor organiza, timp de o lună, programe de antrenament. Derulate sub sloganul „Școala mea face sport”, acestea sunt menite să crească apetitul pentru joc, mișcare și competiție în rândul elevilor.

Despre Ziua Sportului

Crosuri de 3 km şi 10 km

Cei care doresc să participe la competiția de 10 km, se pot înscrie astfel:

Călărași – înscrieri online pe www.ziuasportuluitenaris.ro în perioada 5 – 20 mai 2014 sau în ziua evenimentului, între orele 8:00 și 9:30, pe platoul din faţa Primăriei Călăraşi, kilometrul 0;

Zalău – înscrieri online pe www.ziuasportuluitenaris.ro în perioada 5 – 27 mai 2014 sau în ziua evenimentului, între orele 8:00 și 9:30, pe platoul Piața 1 Decembrie 1918.

La crosul de 3 km înscrierile se vor face exclusiv în dimineața competiției, între orele 8:00-11:30.

Înscrierile la crosuri se fac separat pentru femei și bărbați, pe diferite categorii de vârstă.

Informații detaliate se pot găsi pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro.

Ediția Zalău a evenimentului Ziua Sportului TenarisSilcotub este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, Inspectoratul Școlar al Județului Sălaj, Sălaj Plus, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj, Federația Română de Atletism, Biroul Rutier Zalău.

Evenimentul Ziua Sportului din Călărași este organizat în parteneriat cu Primăria Călărași, Consiliul Județean Călărași, Direcția Sport și Tineret Călărași, Inspectoratul Școlar al Județului Călărași, Federația Română de Atletism, Prefectura Călărași, Biroul Rutier Călărași.


Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicații din industria mecanică, auto-moto, a petrolului și a gazelor naturale, industria chimică și petrochimică, industria energetică. Compania este prezenta in Romania in 7 locatii si deține unități de producție la Zalău, Călărași si Campina, un centru de servicii în Ploiești.Programele de responsabilitate socială ale companiei urmăresc dezvoltarea durabilă a comunităților în care aceasta își desfășoară activitatea, fiind direcționate spre educație, sănătate, cultură și artă, educația privind mediul înconjurător și asistență socială.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.