Zilele Filmului Portughez, 19-21 aprilie 2011

0

Ambasada Portugaliei, Institutul Cultural Român şi Institutul Camões vă invită la  a IV a ediţie a Zilelor Filmului Portughez, 19-21 aprilie 2011

Ediţia – prima exclusiv alb-negru – propune o selecţie de trei titluri de referinţă în istoria cinematografică lusitană, dar şi mondială.  Fiecare producţie reprezintă cel puţin o premieră de ordin tehnic şi/sau de compoziţie – primul film portughez cu sunet, prima comedie (Canção de Lisboa), prima docu-ficţiune (şi a doua etnoficţiune pe plan internaţional), primul film portughez premiat în străinătate (Ala-Arriba!), unul dintre  primele filme care identifică Noul Cinematograf portughez, cu abordări regizorale metaforice (Belarmino).

Filmele vor fi prezentate cu subtitrare în limba română. Accesul la proiecţii este liber, în limita locurilor disponibile.

Va asteptam cu drag!

www.icr.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează