Ziarul Deschis, un pariu cu Romania!

0

Ziarul Deschis e un pariu cu România. Pariez că există mulţi oameni care vor să citească altceva. Ceva nu întotdeauna genial, dar original de fiecare dată. Pariez că există mulţi români cu viziuni, cu opinii şi cu teorii interesante, pariez că există mulţi români care s-au săturat să vorbească despre nimic.

Ziarul Deschis este o publicaţie online, scrisă de jurnalişti amatori din întreaga ţară.
Ziarul Deschis crede în jurnalismul de opinie şi în valoarea pe care românii o pot aduce conversaţiei.
Ziarul Deschis conţine numai interviuri, anchete, analize şi reportaje. Numai articole care te provoacă să gândeşti şi să ai o părere, fie că eşti autor sau cititor.

Ziarul Deschis. Gândeşte.

www.ziaruldeschis.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează