Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zece zile au rămas pentru înscriere la Programul MOL de promovare a talentelor prin care se oferă sprijin financiar tinerilor sportivi și artiști

0

Zece zile au rămas pentru înscriere la Programul MOL de promovare a talentelor prin care se oferă sprijin financiar tinerilor sportivi și artiști.

Fondul total de sponsorizare 560.000 lei. Un solicitant poate să obțină maxim 10.000 lei pentru achiziționare de echipamente și materiale sau/și pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare legate de activitatea sportivă sau artistică.

Termen de înscriere 16 iunie 2018.

Detalii și formular de înscriere: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=704&Itemid=136&lang=ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.