Zece pentru Romania la Realitatea TV

0

Duminică, de la 16:15, Mihai Tatulici îi va avea ca invitaţi pe Mircea Ionescu Quintus, Aurora Liiceanu, Florin Chilian, Cristian Preda, academicianul Leon Dănăilă şi Andrei Călin Zamfirescu, într-o ediţie „Zece pentru România” despre notorietatea adevăratelor valori româneşti.

Seria dezbaterilor „Zece pentru România” continuă în această săptămână cu o discuţie despre valoarea elitelor raportată la putere.

Duminică, de la 16:15, la Realitatea TV, Mihai Tatulici îi va avea ca invitaţi pe  Mircea Ionescu Quintus, Aurora Liiceanu, Florin Chilian, Cristian Preda, academicianul Leon Dănăilă şi Andrei Călin Zamfirescu, într-o ediţie „Zece pentru România” despre notorietatea adevăratelor valori româneşti.

Mai multe informații pe site-ul postului TV, realitatea.netin-curand

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează