Zece ani dedicati promovarii sectorului non-profit

0

Castigatorii editiei a X-a a Galei Societatii Civile au fost anuntati in cadrul Festivitatii de acordare a premiilor de ieri, 28 mai 2012 de la Opera Nationala Bucuresti.

www.galasocietatiicivile.ro

In competitia Galei Societatii Civile 2012,editia a X-a, au fost inscrise 176 de proiectesi programe.

Acestea au fost evaluate si notate de catreun juriu format din peste 60 de specialisti inperioada 26 martie – 30 aprilie.

Editia a X-a a Galei Societatii Civile estesustinuta de: Rompetrol Group, Vodafone Romania, Carpatcement Holding S.A., GlaxoSmithKline Romania, UrsusBreweries, ANPCDEFP, Programul Tineretin Actiune, Volksbank, Fundatia ERSTE, Coca-Cola HBC, Carrefour Romania, INGAsigurari de Viata, EuroMiniStorage.

Mai multe detalii aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează