Zboară! Pedalează! Creează! Experimentează! Acesta este spiritul Airfield Festival!

0

Câtă distracție încape pe 40 de hectare de iarbă, sub cerul liber? Atât cât să-ți transformi 4 zile din viață într-un festival. Airfield Festival înseamnă mai mult decât muzică bună, spațiul generos și poziționarea în mijlocul naturii, la poalele munților, recomandă Airfield ca fiind cel mai atractiv teren de joacă al verii. Dacă ești pasionat de muzică și natură, atunci ai face bine ca vara să te prindă la Sibiu, între 30 iulie și 2 august, la Airfield Festival.

Airfield Festival (3)

Senzații tari la înălțime!

Nimic nu se compară cu experiența zborului! Hai la Airfield și bucură-te de festival de la înălțime. Savurează senzația de libertate și trăiește momente unice deasupra tuturor. Orașul Sibiu și munții din împrejurime se află la doar un zbor distanță.

Primul salt cu parașuta? Transformă-l în cea mai tare amintire a verii. Saltul în tandem este cea mai sigură și cea mai bună alternativă de a experimenta căderea liberă și zborul cu parașuta. Încearcă experiența ridicării deasupra Sibiului cu elicopterul, cu avionul sau cu balonul cu aer cald ancorat la sol și profită de vederea panoramică a uneia dintre cele mai frumoase zone din România, alături de instructori calificați cu o vastă experiență în domeniu.

Ești pregătit de sport și distracție?

Ce poți să-ți dorești mai mult, pe o pajiște înverzită la poalele munților, în cea mai relaxantă și boemă atmosferă, decât să practici cele mai populare sporturi extreme și de agrement împreună cu prietenii?

Descoperă cele mai pitorești trasee de mountain bike din împrejurimile Sibiului într-un tur ghidat pe bicicletă sau minunează-te de cele mai tari combinații de trick-uri la competițiile de skate, BMX și MTB sau la show-uri inedite de parkour. Strânge toată gașca și întreceți-vă pe terenul de sport, la o partidă de fotbal, volei, badminton sau tir cu arcul. Ești în căutare de activități inedite? Perfect! Scapă de pielea de adult și pentru câteva ore te poți  bucura de magia baloanelor de săpun, te poți distra pe cinste într-o bătaie răcoritoare cu pistoalele cu apă sau poți intra în pielea unui adevărat star al muzici în garajul rock. Dacă tot ce-ți dorești este să te relaxezi, te așteptăm în zona de lounge, food court sau la unul din baruri. Orice trăire o poți imortaliza simplu și rapid la Photobooth.

Descoperă artistul din tine!

Airfield Festival (1)

Arta și teatrul în aer liber sunt un deliciu: respiră teatru împreună cu cei 15 artiști ai companiei de teatru BIS Sibiu, participă la workshop-uri de improvizație, pantomimă, pictură și desen sau dă frâu liber imaginației la atelierele de creație și handmade organizate de Magic Hand Studio și Incubator 107 Sibiu.

Airfield Festival este cel mai eclectic eveniment muzical al anului din România. 70 de proiecte muzicale vor evolua timp de 4 zile pe 3 scene echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare la ora actuală: D&B Audiotechnik și Function One. Mobb Deep, Little Dragon, KRS-One, The Skatalites, Dixon, Âme, DJ Koze sau Roy Hargrove Quintet sunt doar o parte din artiștii care vor performa la cel mai cool festival de muzică al verii.

Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.

Preț abonamente

În perioada 5 mai – 29 iulie > 219 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț abonament în ziua festivalului > 269 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț camping

Pentru perioada 30 iulie – 2 august > 30 RON/ de persoană

Airfield Festival

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.