Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: Zarafa, povestea aproape adevărată a primei girafe a Franței, acum pe marile ecrane!

0

 

O animație pentru întreaga familie, care dezbate, printre altele, problemele libertății animalelor și sclavagismului

Preferata celor mici la Festivalului Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea, ed. IV

Filmul francez de animație Zarafa, în regia lui Rémi Bezançon și Jean-Christophe Lie va rula, începând cu vineri, 10 mai, în următoarele săli de cinematograf: Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, Odeon Cineplex (Cluj), Noul Cinematograf al Regizorului Român din cadrul MȚR.

Zarafa a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Berlin, în 2012, a fost nominalizat la Premiile Cesar și a câștigat Premiul Publicului la Festivalul Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea. Cu un public de peste 1,5 milioane de spectatori doar în Franța, Zarafa aduce pe marele ecrane o poveste captivantă care amintește de cele ale lui Jules Verne, într-o atmosferă de film clasic Disney, emoționantă, plină de aventuri și umor.

Sinopsis: Sub un baobab în inima Africii, copiii îl ascultă pe bătrânul înţelept, care le spune povestea tânărului Maki, cel care fuge de un traficant de sclavi şi se împrieteneşte cu o girafă pe nume Zarafa. La puţin timp, girafa este capturată; ea urmează să fie dăruită regelui Franţei. Maki  refuză să lase un asemenea lucru să se întâmple. Îi promite mamei Zarafei că o va aduce pe aceasta înapoi.  Împreună cu un prinţ al deşertului pe nume Hassan şi un căpitan de balon pe nume Malaterre, Maki porneşte într-o călătorie plină de aventuri  deasupra Mediteranei şi a Alpilor înzăpeziţi, până la Paris, unde sosirea primei girafe din Franța este un eveniment senzaţional. Însă locul Zarafei nu este în oraş.  Hotărât să-şi ţină promisiunea, Maki încearcă să o salveze pe Zarafa.

“Un film pentru copii, colorat și irezistibil.” (Hollywood Reporter)

“Minunatele peisaje de pe marele ecran arată ca picturi în creion și acuarelă.” (Variety)

Trailer subtitrat: https://www.youtube.com/watch?v=RCHAGPY7U70

Zarafa este distribuit în România de Metropolis Film.

 

afis zarafa comunicat-01-01

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.