Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

YouTube și G Suite for Nonprofits via Google la Școala Digitală pentru ONG-uri: ONG Online

0

YouTube și G Suite for Nonprofits via Google la Școala Digitală pentru ONG-uri – ONG Online.

De astăzi te poți înscrie la ultimele 2 webinarii din cadrul ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri înainte de vacanța de vară –  http://ongonline.techsoup.ro/ .

webinar YouTube_ONG Online_Asociatia Techsoup

Cu sprijinul Google România, în iunie și iulie, ne familiarizăm cu 2 dintre produsele Google oferite organizațiilor nonguvernamentale prin programul Google for Nonprofits: YouTube și G Suite. Prin G Suite, Google pune la dispoziția ONG-urilor resurse pentru a comunica mai eficient prin conturi nelimitate de e-mail pe domeniul propriu, pentru lucru colaborativ mai facil prin Google Docs, Sheets, Forms și Slides, pentru un bun management al timpului în echipă și pentru o comunicare mai ușoară la distanță prin instrumente pentru conferințe video cu până la 25 de participanți. Prin conturile de YouTube pentru organizații non-profit, ONG-urile eligibile pot crea referințe în video-uri către site-ul organizației sau alte legături de interes și pot edita ușor materialele video.

Despre ce poți învăța la webinariile Google în Școala Digitală:

10 sfaturi ușor de implementat pentru a obține vizibilitate pe YouTube,

29 iunie 2017, ora 17:00

Împreună cu Denis Murărescu, AdWords Sales Consultant Google România, descoperim bune practici în ceea ce privește vizibilitatea pe YouTube și trecem prin 10 tips-uri testate și ușor de implementat de către oricine pentru a ne îndeplini obiectivele de promovare ale organizației noastre.

Primii pasi in G Suite for Nonprofits: 10 idei de productivitate pentru ONG-uri,

6 iulie 2017, ora 17:00

Împreună cu Ana Sipciu, Industry Manager Google România, descoperim ce produse Google include G Suite for Nonprofits, în ce arii ale activității organizației se pot utiliza ele și cum te ajută să economisești timp.

Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înscrise în Programul TechSoup România și se realizează prin completarea unui profil pe pagina http://ongonline.techsoup.ro/

Odată înscris și validat în Programul TechSoup, un ONG poate aplica la programul Google for Nonprofits, programul care oferă acces gratuit la produse și instrumente Google, special create pentru ONG-uri: Google Ad Grants, YouTube Nonprofit Program și G Suite for Nonprofits. Mai multe detalii despre Google for Nonprofits, aici:https://www.techsoup.ro/intrebari-frecvente-google-organizatii-nonprofit

Școala Digitală pentru ONG-uri este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajați și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training gratuit profesionist și la îndemână în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor. Pentru a participa la training-urile online, organizațiile trebuie doar să fie validate gratuit în Programul TechSoup România, respectiv TechSoup Moldova, un proces care în același timp le oferă și posibilitatea de a accesa programe software sau servicii gratuite de cloud de la Microsoft sau Google.

Ce vei învăța la Școala Digitală pentru ONG-uri în 2017?

În 2017, Asociația Techsoup invită cei mai buni specialiști în tehnologie, marketing digital, SEO și SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat și afaceri online, organizare comunitară și informare corectă online să susțină cursuri gratuite pentru angajații și voluntarii organizațiilor nonprofit care se înscriu în ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.

Școala Digitală pentru ONG-uri și-a propus și anul acesta să ajute organizațiile nonprofit să identifice, selecteze și implementeze soluții și servicii online care să le ușureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitățile online de susținători sau strângerea de fonduri, dar și să le pregătească mai bine pentru a-și îndeplini misiunea într-o lume mult mai tehnologizată.

Despre Asociația Techsoup

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Credem că tehnologia contribuie la o societate deschisă și democratică, de aceea ne-am propus să facem tehnologia accesibilă, ușor de înțeles și familiară celor care sunt motorul schimbării sociale în România. Asociația Techsoup facilitează accesul profit la soluții software, cloud și traininguri de tehnologie pentru peste 2.300 de organizații non-profit; ajută anual 2.500 de elevi de liceu să își crească potențialul prin tehnologie și promovează excelența în educația computer science împreună cu profesori de informatică din 8 județe.  Află mai multe despre misiunea organizației și proiectele noastre pe www.asociatiatechsoup.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.