Youth Bank si Shakespeare School vin azi la emisiunea Lume Buna

0

Adriana Alionte, vicepresedinte Asociatia Shakespeare School pentru educatie si director Shakespeare School si Madalina Puiu, Coordonator YouthBank Bucuresti, Asociatia pentru Relatii Comunitare sunt invitate in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru. Emisiunea are loc AZI, luni, 18 februarie, in intervalul orar 14-16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

banner emisiune

In prima parte a emisiunii (14-15),  Adriana Alionte, vicepresedinte al Asociatiei Shakespeare School pentru educatie si director al Shakespeare School ne va povesti despre concursul national de creatie in limba engleza: Shakespeare School Essay Competition. Cea de-a 5-a editie a concursului national de creatie in limba engleza „2013 Shakespeare School Essay Competition”, derulat sub egida Anului European al Cetatenilor, stimuleaza gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea si motiveaza tinerii sa isi perfectioneze limba engleza. Ambasadorul competitiei de anul acesta este Maia Morgestern.

In cea doua parte (15-16), Madalina Puiu, Coordonator YouthBank Bucuresti, Asociatia pentru Relatii Comunitare ne va vorbi despre YouthBank, un program de educatie si antreprenoriat social, coordonat in Bucuresti de Asociatia pentru Relatii Comunitare si implementat in parteneriat cu Fundatia Comunitara Bucuresti. In prezent, YouthBank Bucuresti a lansat cel de-al patrulea apel de proiecte adresat liceenilor bucuresteni, care studiaza in sectoarele 1 si 2. Proiectele propuse pentru finantare trebuie sa aiba un impact in comunitate si sa reprezinte o solutie la o nevoie identificata.

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa  chatul Radio Lynx:whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează