Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Youth Bank si Shakespeare School vin azi la emisiunea Lume Buna

0

Adriana Alionte, vicepresedinte Asociatia Shakespeare School pentru educatie si director Shakespeare School si Madalina Puiu, Coordonator YouthBank Bucuresti, Asociatia pentru Relatii Comunitare sunt invitate in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru. Emisiunea are loc AZI, luni, 18 februarie, in intervalul orar 14-16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

banner emisiune

In prima parte a emisiunii (14-15),  Adriana Alionte, vicepresedinte al Asociatiei Shakespeare School pentru educatie si director al Shakespeare School ne va povesti despre concursul national de creatie in limba engleza: Shakespeare School Essay Competition. Cea de-a 5-a editie a concursului national de creatie in limba engleza „2013 Shakespeare School Essay Competition”, derulat sub egida Anului European al Cetatenilor, stimuleaza gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea si motiveaza tinerii sa isi perfectioneze limba engleza. Ambasadorul competitiei de anul acesta este Maia Morgestern.

In cea doua parte (15-16), Madalina Puiu, Coordonator YouthBank Bucuresti, Asociatia pentru Relatii Comunitare ne va vorbi despre YouthBank, un program de educatie si antreprenoriat social, coordonat in Bucuresti de Asociatia pentru Relatii Comunitare si implementat in parteneriat cu Fundatia Comunitara Bucuresti. In prezent, YouthBank Bucuresti a lansat cel de-al patrulea apel de proiecte adresat liceenilor bucuresteni, care studiaza in sectoarele 1 si 2. Proiectele propuse pentru finantare trebuie sa aiba un impact in comunitate si sa reprezinte o solutie la o nevoie identificata.

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa  chatul Radio Lynx:whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.