Young Professionals Club (YPC) lanseaza programul Carreer Grow!

0

Career Grow este un program de recrutare adresat studentilor si masteranzilor, avand mai multe etape de selectie pana la angajarea efectiva. Acest program sustine dezvoltarea unui nou proiect al YPC, un proiect de antreprenoriat social, cu mare impact in societate si cu o misiune puternica pentru echipa.

In prima faza sunt selectate 5 persoane, pe baza CV-ului si a unui interviu. Etapa a 2-a este o etapa de internship, urmata de angajarea a 2 persoane din cele 5.

Pozitiile cautate sunt:

– Events Manager

– On-line & Social Media Officer

– PR& Partnerships Officer

– Customer Specialist

Cerinte:

  • Student sau absolvent de studii superioare
  • energie pozitiva, pasiune, integritate, maturitate
  • aspect placut, prezenta agreabila;
  • atitudine pozitiva in relatiile cu oamenii;
  • bune abilitati de comunicare, negociere
  • atitudine pozitiva, bun organizator, dinamic, capacitate de lucru in echipa
  • voluntariatul intr-un ONG studentesc este un plus.

Despre noi:

Optimismul, veselia si spiritul de familie sunt valorile de baza pe care le vei gasi la noi. Incurajam creativitatea, inovarea si dezvoltarea personala, si in plus ne bazam pe corectitudine si sinceritate.

Prin programul Carreer Grow vei avea posibilitatea sa faci parte dintr-o echipa dinamica, creativa, pozitiva, in care vei avea cu siguranta multe de invatat si te vei dezvolta personal.

Experienta este un atu, dar nu este obligatorie. Dorinta noastra este sa crezi in aceleasi valori cu noi!

Trimite un email cu CV si o scrisoare de intentie de 10 randuri in care sa ne spui ceva unic despre tine si ce iti place sa faci la office@youngprofessionals.ro, cu mentiunea Career Grow si pozitia pentru care optezi, pana la 3 decembrie 2011.

Te invitam sa te alaturi marii noastre familii!

www.youngprofessionals.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează