Young Professionals Club lanseaza a II-a editie PRO KIDS ACADEMY

0

Vara vine intotdeauna cu vesti bune! De data aceasta, PRO KIDS ACADEMY, un program pentru copilul tau, deschide sezonul bunei dispozitii!

PRO KIDS ACADEMY pune pret pe dezvoltarea copiilor intr-o atmosfera placuta si propune o saptamana de workshopuri (dans, teatru, dezvoltarea creativitatii, incredere si prietenie), urmata de un mic proiect social pe care il implementam impreuna si un film cu si despre visele lor, a carui premiera se va viziona impreuna cu parintii!

Detalii despre proiect si inscriere: www.youngprofessionals.ro/pka

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează