Xerox lansează hârtia Recycled Pure, fabricată 100% din materiale reciclate

0

Xerox România lansează Recycled Pure, un nou tip de hârtie reciclată, produsă integral din materiale reciclabile, ideală pentru imprimare laser şi copiere. Aceasta înlocuieşte hârtia Recycled Supreme (fabricată 80% din hârtie utilizată şi 20% din fibră de lemn).

Xerox Recycled Pure este la fel de performantă ca hârtia albă obişnuită, oferind, în acelaşi timp, posibilitatea de a reduce impactul asupra mediului cu fiecare pagină tipărită sau copiată. Noua hârtie are un grad de alb foarte mare, permiţând o reproducere foarte bună a culorilor şi un aspect clar şi bine definit al imaginilor, atunci când se tipăreşte color. Recycled Pure este disponibilă în varianta A4 80 gr.

De asemenea, modalitatea de obţinere a hârtiei este verde, colile de hârtie Xerox Recycled Pure sunt albite prin procedee care nu conţin clorină (o substanţă toxică pentru mediu).

„Cu Recycled Pure, 100% ecologică şi la fel de performantă şi de albă ca hârtia normală, companiile care-şi doresc realmente să fie „verzi” nu mai au niciun argument de respingere a hârtiei reciclate”, afirmă Eduard Oancea, XSG Manager Xerox România. „Recyled Pure îmbină perfect calităţile hârtiei albe normale cu cele ale hârtiei reciclabile.”

Recycled Pure este o hârtie provenită din unităţi de producţie care sunt conforme cu ISO 14001, un standard de referinţă în domeniul sistemelor ecologice de administrare a fabricilor. Aceasta poate fi procurată de la resellerii autorizaţi Xerox sau din sistemul de retail.

Din 2007, Xerox comercializează în România o gamă completă de hârtie reciclată pentru copiatoare: Recycled, Recycled+ (produsă 100% din materiale reciclate), hârtia colorată Recycled Symphony şi Colotech+ Recycled, hârtie reciclată, special creată pentru imprimarea digitală color.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.xerox.ro şi pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează