Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Xerox lansează hârtia Recycled Pure, fabricată 100% din materiale reciclate

0

Xerox România lansează Recycled Pure, un nou tip de hârtie reciclată, produsă integral din materiale reciclabile, ideală pentru imprimare laser şi copiere. Aceasta înlocuieşte hârtia Recycled Supreme (fabricată 80% din hârtie utilizată şi 20% din fibră de lemn).

Xerox Recycled Pure este la fel de performantă ca hârtia albă obişnuită, oferind, în acelaşi timp, posibilitatea de a reduce impactul asupra mediului cu fiecare pagină tipărită sau copiată. Noua hârtie are un grad de alb foarte mare, permiţând o reproducere foarte bună a culorilor şi un aspect clar şi bine definit al imaginilor, atunci când se tipăreşte color. Recycled Pure este disponibilă în varianta A4 80 gr.

De asemenea, modalitatea de obţinere a hârtiei este verde, colile de hârtie Xerox Recycled Pure sunt albite prin procedee care nu conţin clorină (o substanţă toxică pentru mediu).

„Cu Recycled Pure, 100% ecologică şi la fel de performantă şi de albă ca hârtia normală, companiile care-şi doresc realmente să fie „verzi” nu mai au niciun argument de respingere a hârtiei reciclate”, afirmă Eduard Oancea, XSG Manager Xerox România. „Recyled Pure îmbină perfect calităţile hârtiei albe normale cu cele ale hârtiei reciclabile.”

Recycled Pure este o hârtie provenită din unităţi de producţie care sunt conforme cu ISO 14001, un standard de referinţă în domeniul sistemelor ecologice de administrare a fabricilor. Aceasta poate fi procurată de la resellerii autorizaţi Xerox sau din sistemul de retail.

Din 2007, Xerox comercializează în România o gamă completă de hârtie reciclată pentru copiatoare: Recycled, Recycled+ (produsă 100% din materiale reciclate), hârtia colorată Recycled Symphony şi Colotech+ Recycled, hârtie reciclată, special creată pentru imprimarea digitală color.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.xerox.ro şi pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.