www.imparte.ro

0

O nouă campanie de responsabilitate socială! Compania Vel Pitar a lansat şi o comunitate „care vine in sprijinul celor care au nevoie de donatii si celor care vor sa le faca, celor care au nevoie de sprijin si celor care vor sa il ofere! Este locul in care se intalnesc si isi prezinta proiectele sociale, deopotriva ONG-urile, fundatiile, institutiile sociale si companiile ” conform site-ului campaniei.

headerImparte.ro este platforma ideala unde se va discuta, se vor enunta idei, constituind punctul de plecare pentru actiuni sociale concrete si relevante! mai spun organizatorii acestei iniţiative.

De pe site-ul Vel Pitar cităm: „Campania sociala “Imparte! E mai mult decat o felie de paine!” a fost extinsa la nivel national. Incepand de astazi, 11 septembrie 2009, consumatorii Vel Pitar din toata tara pot dona o felie de paine oamenilor nevoiasi. Sortimentul de paine ales ca vehicul pentru campanie este French Toast, cu cele patru variante ale sale – clasic, integral, graham si secara.”

Află mai multe despre acest proiect şi de pe lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează