www.portalhr.ro, sursa ta de resurse…umane

1

PortalHR a inceput de la o nevoie si o dorinta: nevoia de a avea la dispozitie informatii de calitate despre si din domeniul HR si dorinta de a le face disponibile tuturor celor interesati sa isi imbunatateasca abilitatile de management ale celei mai importante resurse, oamenii.

PortalHR ofera zilnic informatie de top profesionistilor din HR, antreprenorilor si managerilor. Veti gasi aici cele mai noi tendinte la nivel international in domeniul managementului resurselor umane, principiilor noi de leadership, tehnici de motivare si de atragere a talentelor, sub forma de studii de caz, conferinte audio, seminarii online. Echipa PortalHR analizeaza saptaminal noile aparitii la nivel international si isi propune sa aduca in Romania concepte moderne, adaptate pietei globale in care activam.

PortalHR este rezultatul unui an de munca, iar continutul este realizat de colaboratorii PortalHR, care cumuleaza peste 25 de ani de experienta practica in domeniul Resurselor Umane.  Fondatorul proiectului este Madalina Uceanu, Director General – Career Advisor, companie care activeaza in domeniul serviciilor de Management al Carierei, dupa ce 16 ani a lucrat pentru una dintre cele mai importante companii de consultanta in HR din Romania.

In prezent avem 250 de articole, peste 250 de cursuri in format E-learning si 450 de membrii ai comunitatii PortalHR.

Profilul tipic al membrului confirma banuiala noastra initiala: este vorba in general de profesionisti din HR sau manageri din diferite zone functionale si cu nivele diferite de complexitate a responsabilitatilor.

Structura site-ului cauta sa satisfaca atat nevoia de informare cat si cea de dezvoltare prin:

HRpedia – subiecte universal intalnite in HR
Biblioteca HR – recomandari de carti
Idei in miscare –  ultimele tendinte in piata de HR, instrumente, tehnici, descoperiri in cercetare, experiente traite
Demo e-learning – seminarii online, conferinte audio de pe piata internationala, cursuri demo e-learning
Stiri – noutati din piata international si locala
Magazinul de cursuri –  peste 250 de titluri din catalogul de cursuri SkillSoft, cel mai mare creator de continut e-learning din lume

PortalHR se doreste a fi un loc al dialogului, al interactiunii. Am creat in acest sens sectiunea de ConsultantHR pentru a putea raspunde tuturor celor care au intrebari din si despre domeniul HR, precum si grupurile de pe LinkedIn, Twitter si Facebook cu ajutorul carora contactul cu cei interesati de acest domeniu este unul constant si de calitate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: PortalHR, primul an | Career Advisor

Comentează