www.melc-codobelc.ro pentru evenimente si activitati pentru copii

0

In ultimii ani, oferta de activitati pentru copii s-a diversificat mult in Bucuresti si alte centre urbane din tara. Pe langa clasicul si frumosul teatru, gratie unei cereri cat mai mari ce contureaza continuu oferta, parintii au acum posibilitatea de a alege dintr-o multitudine variata de ateliere pentru copii si cursuri de dezvoltare personala, adresate atat laturii creative cat si celei pragmatice a celor mici.

Florinei, mama unui baietel de un an jumatate si managerul site-ului www.melc-codobelc.ro i-a venit ideea de a incerca sa puna toate aceste oportunitati intr-un singur loc, accesibil cat mai multor parinti. Astfel, cu cateva luni in urma s-a lansat Melc Codobelc- catalog online de evenimente si activitati pentru copii, reduceri si promotii, magazine si furnizori de servicii.

Melcul va spune orice ati putea afla din lumea copiilor: spectacole pentru ei, ateliere, targuri, serbari si alte evenimente. Tot de acolo puteti afla si cand magazinele specializate au reduceri si lichidari de stoc.

Pentru ca vrea sa ajunga la cat mai multi parinti, pe www.melc-codobelc.ro gasiti informatii atat din Bucuresti cat si din marile orase din tara. 

Melc Codobelc s-a lansat in Noiembrie si de atunci creste organic, marindu-si baza de date cu organizatori de evenimente si magazine online. Melc Codobelc si-a propus sa vina in sprijinul parintilor cu recomandari de oportunitati de petrecere a timpului liber si sa informeze asupra reducerilor si promotiilor la produsele pentru copii.

 

www.melc-codobelc.ro

https://www.facebook.com/MelcCodobelc.ro

 

sigla cu adresa

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează