Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

www.melc-codobelc.ro pentru evenimente si activitati pentru copii

0

In ultimii ani, oferta de activitati pentru copii s-a diversificat mult in Bucuresti si alte centre urbane din tara. Pe langa clasicul si frumosul teatru, gratie unei cereri cat mai mari ce contureaza continuu oferta, parintii au acum posibilitatea de a alege dintr-o multitudine variata de ateliere pentru copii si cursuri de dezvoltare personala, adresate atat laturii creative cat si celei pragmatice a celor mici.

Florinei, mama unui baietel de un an jumatate si managerul site-ului www.melc-codobelc.ro i-a venit ideea de a incerca sa puna toate aceste oportunitati intr-un singur loc, accesibil cat mai multor parinti. Astfel, cu cateva luni in urma s-a lansat Melc Codobelc- catalog online de evenimente si activitati pentru copii, reduceri si promotii, magazine si furnizori de servicii.

Melcul va spune orice ati putea afla din lumea copiilor: spectacole pentru ei, ateliere, targuri, serbari si alte evenimente. Tot de acolo puteti afla si cand magazinele specializate au reduceri si lichidari de stoc.

Pentru ca vrea sa ajunga la cat mai multi parinti, pe www.melc-codobelc.ro gasiti informatii atat din Bucuresti cat si din marile orase din tara. 

Melc Codobelc s-a lansat in Noiembrie si de atunci creste organic, marindu-si baza de date cu organizatori de evenimente si magazine online. Melc Codobelc si-a propus sa vina in sprijinul parintilor cu recomandari de oportunitati de petrecere a timpului liber si sa informeze asupra reducerilor si promotiilor la produsele pentru copii.

 

www.melc-codobelc.ro

https://www.facebook.com/MelcCodobelc.ro

 

sigla cu adresa

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.