www.BuzzJob.ro, platforma de joburi

0

Se lansează cel mai de încredere serviciu de recrutare online! De acum poți accesa BuzzJob, cel mai nou proiect al companiei Inspire Group, platforma de joburi care garantează o întreagă echipă de recrutori profesioniști la dispoziția candidaților și angajatorilor.

300x250

BuzzJob pune în contact cei mai buni tineri aflați în căutarea unui loc de muncă cu cei mai importanți angajatori din România. Prin intermediul platformei sunt promovate atât job-uri, cât și oportunități de dezvoltare (internship-uri, traineeship-uri, programe de practică și evenimente la sediul companiei).

Platforma oferă servicii unice pe piața din România, printre care garanția ocupării pozițiilor libere, consultanță permanentă, suport pentru realizarea textelor și multe altele. De asemenea, oferim tinerilor susținere constantă atât pentru scrierea CV-ului cât și pentru orice altă informație legată de dezvoltarea carierei.

Experiența de peste 5 ani în recrutare și în organizarea de evenimente de dezvoltare profesională pentru tineri ne garantează expertiza necesară pentru crearea unei platforme care să corespundă atât cu nevoile companiilor cât și cu așteptările tinerilor.

Și, ca orice lucru făcut cu pasiune, BuzzJob va reprezenta mai mult decât un simplu mijloc de recrutare și angajare. Aceasta va deveni pentru oricine, candidat sau angajator, un prieten de încredere în orice demers, un partener care va întrece mereu așteptările.

Te invităm să ne vizitezi pe pagina http://buzzjob.ro/ și să te convingi singur!

728x90

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează