www.BuzzJob.ro, platforma de joburi

0

Se lansează cel mai de încredere serviciu de recrutare online! De acum poți accesa BuzzJob, cel mai nou proiect al companiei Inspire Group, platforma de joburi care garantează o întreagă echipă de recrutori profesioniști la dispoziția candidaților și angajatorilor.

300x250

BuzzJob pune în contact cei mai buni tineri aflați în căutarea unui loc de muncă cu cei mai importanți angajatori din România. Prin intermediul platformei sunt promovate atât job-uri, cât și oportunități de dezvoltare (internship-uri, traineeship-uri, programe de practică și evenimente la sediul companiei).

Platforma oferă servicii unice pe piața din România, printre care garanția ocupării pozițiilor libere, consultanță permanentă, suport pentru realizarea textelor și multe altele. De asemenea, oferim tinerilor susținere constantă atât pentru scrierea CV-ului cât și pentru orice altă informație legată de dezvoltarea carierei.

Experiența de peste 5 ani în recrutare și în organizarea de evenimente de dezvoltare profesională pentru tineri ne garantează expertiza necesară pentru crearea unei platforme care să corespundă atât cu nevoile companiilor cât și cu așteptările tinerilor.

Și, ca orice lucru făcut cu pasiune, BuzzJob va reprezenta mai mult decât un simplu mijloc de recrutare și angajare. Aceasta va deveni pentru oricine, candidat sau angajator, un prieten de încredere în orice demers, un partener care va întrece mereu așteptările.

Te invităm să ne vizitezi pe pagina http://buzzjob.ro/ și să te convingi singur!

728x90

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.