Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WWF-România lansează Magazinul de Pwwfoșenii, o propunere filantropică pentru cadoul de Crăciun

0

WWF-România lansează primul magazin online de jucării de pluș ale cărui vânzări contribuie integral la proiectele organizației de mediu: pwwfosenii.ro. Toți banii obținuti din produsele cumpărate reprezintă donații pentru WWF, care derulează programe de conservare a habitatelor speciilor pe care jucăriile le reprezintă: urși bruni, râși, tigri.

Vizual Magazinul de Pwwfosenii

Magazinul de Pwwfoșenii este o alternativă inedită, filantropică, la ofertele comerciale din în perioada Sărbătorilor și o soluție rapidă pentru a contracara goana după cadouri specifică sezonului. În Magazinul de Pwwfosenii și-au făcut loc 800 de produse personalizate, jucării de pluș WWF de calitate.

Fiecare Pwwfoșenie e unică. Găsește-o pe cea care ți se potrivește!

Numele și descrierile Pwwfoșeniilor pot părea amuzante la prima vedere, însă în spatele fiecărei jucarii se află povestea reală a unui animal sălbatic pe care WWF îl protejează, fie că vorbim de ursul brun, de râs sau de tigru. Pentru a susține inițiativele organizației, atât la nivel național, cât și internațional, cei interesați se pot implica foarte ușor, prin simpla achiziție online a unei jucării de pluș. Pe lânga ușurința cu care se poate face o donație către proiectele organizației, Magazinul de Pwwfoșenii vine în întâmpinarea nevoilor tuturor celor care, în perioada Sărbătorilor de iarnă, caută un cadou special. Acesta va fi livrat în maximum 2 zile direct la adresa celui căruia îi este destinat cadoul.

Magor Csibi, Director WWF-România, consideră că Donațiile individuale de la susținătorii WWF sunt cruciale pentru sustenabilitatea și dezvoltarea pe termen lung a proiectelor organizației. Experiența  ultimilor ani ne-a demonstrat că avem foarte mulți oameni alături de noi, care ne sprijină ori de câte ori este nevoie pentru a proteja natura sălbatică din România. 
Quickdata, agenția care s-a ocupat de Campania de Crăciun pentru WWF-România, descrie procesul din spatele ei: Deși principala noastră activitate este vizualizarea de date, ne ocupăm, atunci când avem oportunitatea, și de colectarea lor. Așa am început cu WWF-România o colaborare în zona fundraising-ului. Pentru Crăciunul acesta am creat Magazinul de Pwwfoșenii. Ne-am propus ca oamenii să poată face anul acesta, de Secret Santa, un cadou care chiar să aibă impact și să fie Moș Craciunul Secret al unui urs din pădurile României.”

Despre WWF (World Wide Fund for Nature):

Înfiinţată în anul 1961, WWF este cea mai importantă organizaţie internaţională care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro.

Vizual jucarii-Magazinul de pwwfosenii

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.