Writing Summer School

0

Academia Motanov organizează la București în perioada 1-9 iulie o școală de vară de scriere creativă adresată juniorilor între 10 și 16 ani.

În ce fel scriem creativ? Și ca formă, și ca fond. Să le luăm pe rând!

scoala de vara academia motanov

Pentru formă avem 5 lecții de caligrafie artistică sub îndrumarea caligrafului Georgian Constantin – implică folosirea unei penițe late și învățarea unui scris de bază, foundational hand. Ca urmare, participanții vor putea integra scrierea frumoasă în orice proiect artistic și vor învăța să aprecieze scrierea de mână, în defavoarea tastelor.

Pentru fond avem 8 lecții de scriere literară, sub îndrumarea scriitoarei și jurnalistei Adina Rosetti. Participanții vor învăța să-și folosească imaginația pentru a crea povești, aflând lucruri fascinante despre genurile scrierii, personaje, narațiune, dialog, acțiune, greșeli de evitat, toate acestea într-un mediu bazat pe joc și pe încurajare.

La finalul școlii de vară de scriere creativă, fiecare cursant va primi o cărticică în care vom publica cele mai bune povestiri și caligrafii scrise în timpul atelierului.

Numărul de lucuri este limitat la 10 și înscrierile sunt deschise până pe 1 iunie. Mai multe detalii găsiți aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează