Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

World Peace Game, tabără educațională pentru copii la Toplița

0

Asociația Actions for Change din Cluj-Napoca organizează în această vară, în perioada 24-30 iunie o tabără educaţională pentru 30 de tineri cu vârste între 13 și 15 ani  la Toplița, pentru a se bucura de o experiență educativă unică: Jocul Păcii Mondiale (World Peace Game). Acesta este un joc de simulare complex, în care problemele lumii sunt aduse în mâinile tinerilor.

13015193_1085941771429131_5465113176757278180_n
Datorită unei finanțări acordate de Comisia Europeană, participarea tinerilor este gratuită! Fiindcă ne dorim să oferim tuturor tinerilor șanse egale de a lua parte la această experiență unică, fără ca situația materială a familiei să împiedice participarea, organizatorii vor acoperi costurile de cazare, masă și transport.
Singura condiție de participare este ca părinții sau tutorele legal să își ofere acordul pentru participarea tinerilor (asumându-și responsabilitatea participării conform condițiilor din Regulamentul taberei) și să organizeze transportul până la și de la Pensiunea Banffy din Toplița, în zilele de 24, respectiv 30 iunie.

Termenul limită pentru trimiterea formularului de înscriere este 1 iunie. Până pe 5 iunie vor fi anunțate rezultatele finale ale selecției.

Încurajăm în mod deosebit înscrierea tinerilor din comunitățile rurale din regiunile Centru, Nord-Vest și Nord-Est, însă locul de rezidență nu va constitui un criteriu de condiționare a participării la Tabăra World Peace Game!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.