Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop – Office 365 si SharePoint pentru ONG-uri

0

Asociatia TechSoup Romania organizeaza un curs introductiv despre Office 365 si SharePoint pentru ONG-uri, in cadrul Scolii Digitale pentru ONG-uri.

Workshopul va avea loc in Bucuresti, luni, pe 8 februarie 2016, incepand cu ora 10:00. Trainerul acestui workshop va fi Viorel Tudor, IT Specialist, la Crucea Rosie Romana.

Visual-Office 365 pentru ONG-uri
Ce vei invata la curs?

SharePoint Online – este un serviciu de tip cloud, oferit de Microsoft, pentru toate organizatiile, indiferent de marimea lor. SharePoint poate fi folosit pentru a crea site-uri interne, pentru a stoca, organiza sau partaja informatii, indiferent de locatie sau dispozitiv. Este un instrument util mai ales daca lucrezi in mai multe programe, in acelasi timp, cu echipe si informatii diferite.

In cadrul acestui curs vei invata cum poti accesa programul Office 365 pentru ONG-uri, ce este SharePoint-ul si cum il poti folosi in organizatia ta non-profit pentru a lucra mai eficient.

Cine poate participa la workshop?

Acest curs se adreseaza responsabililor IT din organizatiile non-profit sau persoanelor care pot lua decizii privind tehnologia folosita in organizatia lor. Cursul va dura 3-4 ore si participarea la acest curs este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Detalii si inscrieri aici – https://ongonline.techsoup.ro/training-offline-sharepoint-pentru-ong-uri/

Ce este Scoala Digitala daca esti ONG?

Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei și a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania. In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program au sansa sa obtina diplome si certificate care vor atesta capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii.

Acest program se adreseaza exclusiv organizatiilor non-profit si oricine voluntariaza sau lucreaza intr-un ONG se poate inscrie la Scoala Digitala pentru ONG-uri: http://ongonline.techsoup.ro/

Prin traininguri online si offline, realizate la nivel national si local, prin dezvoltarea de materiale online gratuite de invatare adaptate sectorului nonprofit romanesc, programul ONG Online sistematizeaza invatarea si aplicarea ulterioara a abilitatilor de tehnologie pentru cresterea capacitatii ONG-­urilor de a administra proiecte, de a strange fonduri online si a creste numarul sustinatorilor utilizand instrumente online.

Despre Asociatia TechSoup Romania

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania.

Afla cum poti accesa resurse de tehnologie pentru ONG-ul tau pe www.techsoup.ro

”ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente” este un program care se desfasoara in perioada 1 aprilie 2015 – 1 aprilie 2016 si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 87.182 Euro.
Proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

Continutul acestui site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si novergiene accesati www.eeagrants.org.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.