Work At Home Moms Romania: comunitatea mamelor care isi cauta de lucru acasa sau in regim part time!

1

Luna octombrie 2013 a venit cu vesti bune pentru mamele din Romania care doresc sa lucreze de acasa pe baza de colaborari sau in regim part time.

Ele pot adera la comunitatea Work At Home Moms Romania pentru a primi ultimele oferte de joburi, anunturi de traininguri. Initiativa isi propune sa sprijine mamicile care isi cauta un job la domiciliu prin:

  1. logocoagularea comunitatii,
  2. cautarea/crearea de oportunitati si oferte reale,
  3. schimbul de experiente intre mame,
  4. consiliere pentru initierea unui start-up (meditatii, traduceri, activitati handmade, redactare articole etc.)

Proiectul are ca scop incurajarea mamelor sa petreaca cel putin primii doi ani alaturi de copiii lor pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a acestora.

Pentru mai multe detalii va invitam pe: www.facebook.com/WAHM.Romania?fref=ts

 

Multumim,

Elena Gorun – mama care lucreaza de acasa

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează