Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Work at Home Moms Romania: Atelierul de public speaking „Vorbeste si ti se va raspunde”.

0

Actorul Răzvan Ropotan (imaginepeople.ro) alaturi de Work At Home Moms Romania propune mamelor atelierul de public speaking „Vorbește și ți se va răspunde”. În cadrul acestuia veți afla informații folositoare despre:

+ prezenţa ca bază de comunicare interpersonală
+ cercurile prezenţei
+ la ce te gândeşti cândvorbeşti cu ceilalţi? atenţia
+ cum scăpăm de trac? direcţionarea atenţiei
+ ce facem cu mâinile? (body-language)
+ principii active în construirea discursului: drumul de la scop la reprezentare
+ importanţa exemplului personal
+ imagini active – exemple pe care le ţinem minte toată viaţa

Cursul ajută la (re)dobândirea încrederii în sine, dezvoltarea unei atitudini personale, unice în faţa unui privitor sau a unui public numeros, dezvoltă relaţionarea şi ajută la o abordare inedită în construcţia discursului.

Cursul foloseşte tehnici de actorie pentru non-actori, improvizaţie şi communication skills.

Număr minim de participanți 6, maxim 15.
Preț special pentru mamele WAHM 50 ron/3 ore
Diplomă de participare
Inscrierile se fac pe contact@wahm.ro pana pe 27 ianuarie 2014.

logo WAHM pt background alb

Pagina evenimentului pe Facebook.

Proiectul social Work At Home Moms Romania, prin care initiatorii isi propun sa sprijine mamele aflate in cautarea unui loc de munca la domiciliu sau part time pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor.

In cadrul acestui proiect sunt organizate o serie de evenimente, cursuri si ateliere menite sa le ofere informatiile necesare integrarii lor pe piata muncii sau initierii unei afaceri de acasa.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.