Work at Home Moms Romania: Atelierul de public speaking „Vorbeste si ti se va raspunde”.

0

Actorul Răzvan Ropotan (imaginepeople.ro) alaturi de Work At Home Moms Romania propune mamelor atelierul de public speaking „Vorbește și ți se va răspunde”. În cadrul acestuia veți afla informații folositoare despre:

+ prezenţa ca bază de comunicare interpersonală
+ cercurile prezenţei
+ la ce te gândeşti cândvorbeşti cu ceilalţi? atenţia
+ cum scăpăm de trac? direcţionarea atenţiei
+ ce facem cu mâinile? (body-language)
+ principii active în construirea discursului: drumul de la scop la reprezentare
+ importanţa exemplului personal
+ imagini active – exemple pe care le ţinem minte toată viaţa

Cursul ajută la (re)dobândirea încrederii în sine, dezvoltarea unei atitudini personale, unice în faţa unui privitor sau a unui public numeros, dezvoltă relaţionarea şi ajută la o abordare inedită în construcţia discursului.

Cursul foloseşte tehnici de actorie pentru non-actori, improvizaţie şi communication skills.

Număr minim de participanți 6, maxim 15.
Preț special pentru mamele WAHM 50 ron/3 ore
Diplomă de participare
Inscrierile se fac pe contact@wahm.ro pana pe 27 ianuarie 2014.

logo WAHM pt background alb

Pagina evenimentului pe Facebook.

Proiectul social Work At Home Moms Romania, prin care initiatorii isi propun sa sprijine mamele aflate in cautarea unui loc de munca la domiciliu sau part time pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor.

In cadrul acestui proiect sunt organizate o serie de evenimente, cursuri si ateliere menite sa le ofere informatiile necesare integrarii lor pe piata muncii sau initierii unei afaceri de acasa.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează