Wizrom caută 40 de consultanţi „cu atitudine”

0

Wizrom Software inovează modul de recrutare tradiţional în domeniul IT schimbând principiul de bază şi anume cumulul de specializări tehnice, cu o abordare nouă, pentru a le oferi clienţilor cea mai bună experienţă nu doar în tehnologie, ci şi în înţelegerea domeniilor lor de activitate.

Adrian Bodomoiu Wizrom 4small„Wizrom pune foarte mult accentul pe capacitatea de relaţionare cu clienţii şi de aceea căutăm candidaţi cu o anumită atitudine şi abilităţi de comunicare. Căutăm oameni cu imaginaţie, spirit de iniţiativă şi dorinţa de a deveni profesionişti în acest domeniu”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Compania caută 40 de consultanţi de business, programatori şi consultanţi de service pentru departamentele de implementare şi suport pentru soluţiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR), iar factorul diferenţiator îl reprezintă „atitudinea” – ceea ce în terminologia din domeniul resurselor umane este cunoscută ca „soft skills”.

„Clienţii apreciază tot mai mult expertiza de business în domeniul lor de activitate, astfel că pentru noi, prioritatea în recrutare a devenit nu neaparat setul de cunoştinţele IT, ci experienţa acumulată de candidaţi în aceste domenii şi anume producţie, distribuţie, logistică, şi servicii”, explică Adrian Bodomoiu.

Consultanţii reprezintă aproape două treimi din cei 160 de angajaţi ai companiei cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România. Wizrom oferă un pachet motivant angajaţilor săi, inclusiv la nivel aspiraţional. Consultanţii de business sunt implicaţi în derularea proiectelor direct la client şi au posibilitatea de a se dezvolta într-o carieră care să le aducă pe termen mediu satisfacţii profesionale şi câştiguri conform rezultatelor. În plus, compania investeşte zeci de  mii de euro anual în pregătirea angajaţilor în tehnologiile folosite şi conceptele de business curente.

„Noi oferim oamenilor talentaţi posibilitatea de a învăţa şi a se dezvolta într-o companie antreprenorială, inclusiv de a arde unele etape, dacă sunt cu adevărat performanţi. În plus, Wizrom este o companie puternic ancorată în mediul de business privat, oferind stabilitate şi perspective pe termen lung angajaţilor săi”, a precizat directorul Wizrom Software.

Compania a înfiinţat anul trecut un business unit special care este implicat în prezent în şapte proiecte majore de concept şi implementare a unor soluţii complexe pentru clienţi din SUA, Europa de Vest şi România.

Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.