Website inedit lansat de Dragobete! UmbrellaforTwo.ro

0

Dragobete. România. Februarie 2010. Online-ul românesc are începând de azi un nou membru! Un website inedit lansat chiar de Dragobete! „UmbrellaforTwo este mai mult decât o altă agenție matrimonială ” spun chiar inițiatorii proiectului.

Cealalta jumatate sau cei 50% lipsa?

Daca stii cu adevarat ce cauti, daca esti exigent, daca vrei sa intalnesti pe cineva care sa aiba acelasi stil de viata si care vorbeste aceeasi limba cu tine, atunci UmbrellaforTwo este locul potrivit.

UmbrellaforTwo este prima agentie din Romania dedicata exclusiv profesionistilor din mediul de afaceri care sunt in cautarea celor 50% lipsa. Intra pe  www.umbrellafortwo.ro si acceseaza o optiune actuala si eficienta pentru a gasi ceea ce cauti.

*

Am accesat și noi website-ul inedit și am aflat că inițiatorii proiectului sunt activi,  și proactivi. Dar iată ce scriu chiar ei pe site:

„Suntem activi, proactivi si credem intr-o abordare consultativa, orientata catre rezultate, astfel incat tu sa te bucuri de relatia pe care ti-o doresti. Ceea ce vei gasi la UmbrellaforTwo este o echipa tanara, profesionista, mereu deschisa sa intalneasca si sa cunoasca oameni noi si mai ales sa-i aduca impreuna! Afla si mai multe motive pentru care UmbrellaforTwo este pur si simplu diferita.

La UmbrellaforTwo ceea ce conteaza esti tu!
Vino alaturi de noi si iti vom demonstra!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează