Webinarul pe tema „Selectia voluntarilor in proiecte SEV”

0

Organizatiile interesate de implementarea de proiecte de calitate in cadrul Serviciului European de Voluntariat sunt invitate sa ia parte la webinarul pe tema „Selectia voluntarilor in proiecte SEV”

Webinarul va avea loc marti 3 decembrie 2013, incepand cu ora 17, iar participarea este gratuita pentru toti cei interesati de subiect. Prezentarea, insotita de o sesiune de intrebari si raspunsuri, va dura aproximativ 1 ora.

selectia voluntarilor sev

Prezentarea va fi facuta de Nicoleta Chis-Racolta, Coordonator Training la Pro Vobis si Director Executiv al Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca. Nicoleta are in spate experienta scrierii si gestionarii a 10 proiecte SEV – dintre care multe au fost considerate de buna practica – si are la activ un numar de 60 de voluntari SEV gazduiti pe termen lung si respectiv 56 de voluntari SEV trimisi, din anul 2010 incoace, alaturi de echipa Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca.

Webinarul este o oportunitate de a afla informatii practice pentru derularea de proiecte SEV si de a primi raspunsuri la intrebari. Vom aborda urmatoarele subiecte:

– De ce sa facem o selectie a voluntarilor SEV?
– Metode si instrumente de selectie
– Interviul de selectie
– Calitatile de care are nevoie persoana care face selectia
– Selectia voluntarilor SEV cu oportunitati reduse
– Cum spunem „nu” voluntarilor
– Sfaturi practice in selectie
Detalii despre inscrierea la acest webinar sunt disponibile la www.provobis.ro/webinarul .
Webinarul „Selectia voluntarilor in proiecte SEV” face parte din proiectul gONG: Voluntariatul intra in scena! –  un proiect finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune – Structuri de Suport SEV, derulat de Pro Vobis in parteneriat cu Asociatia A.R.T. Fusion, Asociatia Creativ, Asociatia Team for Youth si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, care urmareste informarea la scara larga privind oportunitatile oferite de Serviciul European de Voluntariat (SEV) catre organizatii si tineri si cresterea calitatii proiectelor SEV.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează