Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinarul gratuit „5 metode de creștere a stimei de sine”

0

Webinarul gratuit 5 metode de creștere a stimei de sine se adresează persoanelor între 18-35 ani care doresc să obțină o stimă de sine sănătoasă.

Va fi un webinar concis, cu multe exerciții practice și interactiv. Va dura maxim 1 oră.

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să nu fiți mulțumiți de propriul corp, să nu aveți curaj să cereți o măririe de salariu sau ați fost dependenți de o persoană pentru că nu aveați suficient curaj să luați propriile decizii atunci acest webinar este alegerea bună pentru a găsi soluția potrivită.

În urma acestui webinar participanții vor putea include în viața de zi cu zi informațiile dar mai ales exercițiile efectuate împreună cu Boișteanu Raluca-Sabina, gazda webinarului.

Raluca este consilier vocațional , a lucrat timp de 12 ani cu oameni din diferite comunități și i-a însoțit în îndeplinirea obiectivelor lor profesionale.

Webinarul este online și are loc pe data de 10 septembrie , ora 19.

Persoanele care doresc sa se înscrie pot trimite email la adresa : prometeuedu@gmail.com

Data limita de înscriere este 9 septembrie ,ora 18.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook :

https://www.facebook.com/Asociatia-Prometeu-Educatie-si-Dezvoltare-Personala-101373194715975

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.