Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar | Totul despre programele pentru antreprenori | Startarium.ro

0

Pe măsură ce economia începe să se deschidă și în România iar criza medicală se ameliorează, reapare în focus o mantra des repetată în mediul antreprenorial: perioadele dificile creează oportunități, acum e momentul să inovezi, să identifici noi nevoi de rezolvat, să câștigi o cotă dintr-o nouă piață.

Sursa: aici.

Ca să te ajutăm să le reperezi pe cele care sunt potrivite industriei și stadiului de dezvoltare în care te afli, te invităm să faci cunoștință cu cei care organizează programe pentru antreprenorii români, într-un nou webinar Startarium!

Pe 28 mai, de la ora 18:00, vorbim despre tot ce trebuie să știe antreprenorii care vor să ia parte în programe locale care să îi ajute să își crească afacerile într-un mod structurat și sustenabil. Așadar, i-am invitat alături de noi pe o parte din reprezentanții organizațiilor care construiesc astfel de programe.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.