WEBINAR: Noul Office pentru organizații nonguvernamentale

0

Noul Office pentru organizații nonguvernamentale –  webinar realizat de ITSpark și TechSoup România

Află ce e nou în Noul Office participând la seminarul online organizat de TechSoup România și ITSpark pentru organizațiile neguvernamentale. Webinarul va avea loc pe 21 februarie 2013, începând cu orele 16:30. Înscrie-te gratuit completând acest formular:

http://www.123contactform.com/form-489316/TechTalk-Noul-Office-Pentru-ONGuri.

Emisiunea va fi transmisă live pe http://www.justin.tv/itspark.

Noul Office este disponibil deja pentru organizațiile nonguvernamentale prin intermediul Programului de donații TechSoup România în variantele Office Standard și Office Professional, oferind posibilitatea de a deschide fișiere PDF în Word, integrarea și sincronizarea cu mai multe dispozitive a documentelor și noi modalități de lucru în Excel.

Pentru a înțelege noile funcționalități, precum și pentru a răspunde tuturor întrebărilor ONG-urilor legate de noul Office, webinarul TechTalk va aborda teme precum: Ce e nou în Noul Office; Pachete disponibile prin programul de donații TechSoup; Resurse utile: tutoriale și articole.

Emisiunea va fi moderată de Cosmin Tătăru, technical writer, speaker şi moderator în comunitatea ITSpark, iar invitați vor fi Alexandru Dionisie, Microsoft Community Contributor Office 365 forums și Steliana Moraru, Partner Manager TechSoup România.

Noul Office webinar ITSpark TechSoup Romania

Despre TechSoup România

TechSoup este cea mai mare întreprindere socială care oferă tehnologie accesibilă organizațiilor neguvernamentale din toată lumea. Cele peste 550 de organizații neguvernamentale din România, membre ale comunității TechSoup, au făcut economii de peste 1.000.000 USD în ultimii 3 ani, având în același timp acces la cele mai noi programe și aplicații – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficientă. Alături de TechSoup România sunt parteneri internaționali precum AdobeCisco și Microsoft care oferă cele mai noi programe și aplicații organizațiilor românești în Programul de Donații, dar și companii românești de IT care sunt alături de organizații neguvernamentale din România voluntariind în programe precum ReStart România.

Despre ITSpark România

ITSpark este o comunitate tehnică, utilă celor implicați în zona IT-Pro entry și mid-level: studenți sau începători în domeniul IT, personal tehnic și non-tehnic din segmentul IMM/ ONG și end-users/ consumers care fie sunt la început, fie vor să învețe mai multe despre acest domeniu. Parteneriatul cu TechSoup România ne permite să interacționăm mai ușor cu zona ONG-urilor, oferind soluții practice și concrete pentru eventualele probleme existente.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează