Webinar: Invata sa optimizezi site-ul ONG-ului tau

0

Webinar: Introducere in SEO pentru ONG-uri

Site-ul organizatiei tale neguvernamentale are putini vizitatori? Ai la indemana cateva retete simple si gratuite care pot transforma pagina organizatiei tale.

Invata practic si simplu cum sa faci mai vizibil site-ul ONG-ului tau in motoarele de cautare prin SEO (Search Engine Optimization), in cadrul unui webinar organizat de TechSoup si Zitec pe 30 ianuarie 2014, incepand cu orele 18:00.

Daca faci parte dintr-o organizatie neguvernamentala, membra a comunitatii TechSoup, inscrie-te la trainingul gratuit completand acest formular online: https://attendee.gotowebinar.com/register/6014623628944410370.

Vrei sa participi la webinar insa ONG-ul pe care-l reprezinti nu face parte din comunitatea TechSoup? Urmeaza 3 pasi simpli si inscrie-ti gratuit organizatia neguvernamentala in cea mai mare comunitate de ONG-uri interesate de tehnologie:https://www.techsoup.ro/joinDupa inscriere, vei putea participa la traininguri online si vei avea acces gratuit la resurse de invatare despre tehnologie.

In cadrul trainingului despre SEO vei invata:  

1. Search Engine Optimization (SEO) vs. Search Engine Marketing (SEM)?
2. De ce este importanta optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO)?
3. ABC-ul SEO: arhitectura informatiei: structura optima, structura URL-urilor, research pentru cuvinte cheie, redactarea continutului.

Mai multe informatii despre resurse gratuite de invatare pentru ONG-uri, precum si despre programul de Donatii de Software pentru organizatii neguvernamentale puteti afla pe www.techsoup.ro

Afis - SEO pentru ONG-uri

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează