Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar: Invata sa construiesti un magazin online la Scoala Digitala pentru ONG-uri

0

Daca lucrezi intr-o intreprindere sociala si vrei sa inveti mai multe despre promovarea si vanzarea produselor in mediul online, participa la primul webinar despre comertul online pentru ONG-uri, vineri, 27 noiembrie, la Scoala Digitala pentru ONG-uri – un program creat de Asociatia TechSoup Romania.

Webinarul despre ”Cum imi fac un shop online, daca sunt ONG?” va fi sustinut de Raluca Radu, Digital Marketing Consultant. De la ea, veti putea afla care sunt tendintele in comertul online, cum arata infrastructura unui site care vinde produse si care sunt aspectele de care trebuie sa tineti cont daca vreti sa dezvoltati o afacere sociala sustenabila in mediul online.

Visual webinar - Shop Online pentru ONG-uri

Raluca Radu lucreaza de peste 10 ani in mediul digital si s-a implicat in atingerea obiectivelor unui numar mare de afaceri online. A fost Country Manager Naspers (a contribuit la startul si cresterea OLX.ro si la cresterea cifrei de afaceri pentru Autovit.ro) si mai apoi a fost Director de Marketing la F64. Raluca este in prezent Country Manager Answear Romania si Strategy & Marketing Manager la GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania.

Cursul online sustinut de ea va avea loc vineri, pe 27 noiembrie, incepand cu orele 17.00. Webinarul este gratuit si oricine lucreaza sau voluntariaza intr-o organizatie nonprofit se poate inscrie – https://ongonline.techsoup.ro/cum-imi-fac-un-shop-online-daca-sunt-ong/

De ce sa participi la Scoala Digitala pentru ONG-uri?

Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei si a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania. In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program au sansa sa obtina diplome si certificate care vor atesta capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii. Iata calendarul urmatoarelor cursuri de anul acesta:

– 27 noiembrie – Cum imi fac un shop online daca sunt ONG? – trainer Raluca Radu, Senior Digital Marketing & E-Commerce Manager

– 8 decembrie – 10 aplicatii de productivitate pentru ONG-ul tau – trainer Elena Coman, Director de Programe,  Asociatia TechSoup Romania

– 12 decembrie – Building a Community of Donors (EN) – trainer Chris Worman, Senior Director, Alliances and Community Engagement, TechSoup Global.

Creata de Asociatia TechSoup Romania, Scoala Digitala pentru ONG-uri face parte din programul ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente. Acest program se adreseaza exclusiv organizatiilor non-profit si oricine voluntariaza sau lucreaza intr-un ONG se poate inscrie la Scoala Digitala pentru ONG-uri: http://ongonline.techsoup.ro/

Despre Asociatia TechSoup Romania

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania.

Afla mai multe pe www.techsoup.ro

”ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente” este un program care se desfasoara in perioada 1 aprilie 2015 – 1 aprilie 2016 si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 78.377 Euro.

Proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

Continutul acestui site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si novergiene accesati www.eeagrants.org.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.