Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar: Instrumente si mecanisme de fundraising pentru ONG-uri

0

Afla cum poti strange mai usor bani pentru organizatia ta neguvernamentala in cadrul unui training online organizat de TechSoup Romania, alaturi de Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC), cu sprijinul ING Bank.

Webinarul va avea loc pe 31 octombrie, online, incepand cu orele 18:00 si va fi sustinut de Camelia Mates, coordonator program mecanisme de donatii in cadrul ARC Romania.

Afis-Educatie Financiara

Iata pe scurt ce vei afla in cadrul trainingului online:

  • Care sunt cele mai utile/eficiente 10 metode de a strange bani pentru organizatia ta?
  • Cum spui povestea organizatiei tale cu cifre? Cum ii convingi pe oameni ca pot face o diferenta chiar daca doneaza o suma mica de bani?
  • Transparenta financiara in fundraising: De ce este important si cum le spui donatorilor tai ce s-a intamplat cu banii lor?

Daca lucrezi sau voluntariezi intr-un ONG, te poti inscrie la training gratuit, aici: http://educatiefinanciara.techsoup.ro/inscrie-te/

Despre trainer – Camelia Mates, ARC Romania

Camelia este managerul platformei DONATIE.RO – Unde binele capata forta!, programul care ofera acces la mecanisme simple si eficiente de a aduna fonduri de la numere foarte mari de donatori. Donatiile prin SMS si cele prin debit direct sunt instrumente care, pe termen lung, vor contribui enorm la rezolvarea problemelor cu care societatea noastra se confrunta.

Trainingul face parte din programul Educatie financiara pentru ONG-uri, organizat de TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank.

Despre programul Educatie Financiara pentru ONG-uri:

Educatie Financiara pentru ONG-uri este un program de invatare prin traininguri online, articole si infografice realizate de voluntarii ING Bank pentru tine, astfel incat tu si organizatia ta sa fiti mai eficienti, sa navigati mai usor printre instrumente de planificare si raportare financiara si saadministrati mai simplu relatia cu banca. Afla mai multe pe www.educatiefinanciara.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.