Webinar in premiera- „Familia indoliata – Ritualuri noi pentru Sarbatorile de iarna”

0

Suntem bucuroşi că Asociaţia „Există viaţă după doliu!” a lansat oficial seria de întâlniri online, transmise în direct, interactive şi gratuite despre doliu! În seara de 24 noiembrie am fost împreună online 30 de prieteni vechi şi noi, vorbind despre „Ritualuri noi pentru Sarbatorile de iarna”. 

Webinarul a fost înregistrat si vă invităm cu drag să îl descarcaţi, numai până pe 10 decembrie 2012, de aici: http://wtrns.fr/qOPWQLEF1j6jQcS

Apasaţi „DOWNLOAD” (butonul gri) şi alegeţi destinaţia de pe computer unde doriti să salvati fişierul, care are o durată de o oră, mărimea de 50 MB şi este în format MP4.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează