Webinar: Formulare online pentru ONG-uri

0

Inscrie-ti organizatia in cea mai mare comunitate de ONG-uri interesate de tehnologie si participa gratuit la trainingul online despre formulare online. 

 
Webinarul este organizat de TechSoup alaturi de 123ContactForm si va avea loc pe 12 decembrie, incepand cu orele 18:00.In cadrul trainingului online vei invata practic cum sa construiesti un formular online si cum te-ar putea ajuta acesta sa recrutezi mai usor voluntari, sa inregistrezi participantii la conferinte sau sa strangi fonduri.

Inscrie-te gratuit la training completand formularul disponibil aici.

Acest webinar este special conceput pentru organizatiile neguvernamentale, membre in comunitatea TechSoup. Orice organizatie nonprofit se poate alatura comunitatii TechSoup, gratuit, urmand cativa pasi simpli: www.techsoup.ro/join

afis-webinar-123contactform

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează