We Singing Colors

0

We Singing Colors lanseaza cel mai nou single – “Say you’re mine”, cu tot cu videoclip filmat in varianta live

 We Singing Colors - foto Claudiu Popescu (20)

Trio-ul We Singing Colors lanseaza astazi cel mai nou single, “Say you’re mine”, cu tot cu videoclip filmat in varianta live – http://youtu.be/Rf8cxDsa2D4

Piesa, ce va aparea pe viitorul album al trupei, a atras atentia publicului chiar de la primele interpretari in concert, de aceea, Roxana, Andrei si Vlad au decis sa o filmeze live.

Celor 3 li s-a alaturat la saxofon Andrei Fantana de la Robin and the Backstabbers, care isi pune amprenta sexy pe piesa, asa cum a facut-o si la lansarea albumului de debut We Singing Colors, din Energiea, in aprilie 2014.

Filmarea a inceput dupa miezul noptii, dupa mai bine de 8 ore de pregatiri, in mijlocul padurii Baneasa.

Say you’re mine a fost compusa in urma cu 3 ani, dupa care am uitat de ea, dupa care ni s-a parut din nou interesanta. Mai ales dupa ce lumea ne intreba incontinuu dupa concerte “cum se cheama piesa aia cu say you’re mine”, declara Andrei Hategan.

“Voiam musai sa filmam si o piesa live. Am lansat cateva clipuri in cei 3 ani de cand cantam, insa ne doream si un live, filmat frumos si care sa se auda bine. Ne-am cunoscut cu Radu dupa un concert, i-a placut ce facem si cateva zile mai tarziu ne-am trezit in padure. Un loc in care nu mai cantasem pana acum. Fusesem pe acoperisuri, in taxi, cantasem pe poduri. Padurea – noaptea – era unul din acele locuri in care ne doream sa fim, sa vedem cum se aude. Si am facut-o si pe asta”, spune Roxana.

Echipa care a lucrat la “Say you’re mine” in varianta live e formata din:

Radu Barbu (Camera, Video Montage, DOP, Sound); Alex Balta, Horia Andrei Butnaru si Irina Cepoi (Camera); Diana Chisoceanu-Motoc si Iuliana Craciun (Styling); Miki Vasiloi (Make-up); Tina Milen (Hair).

 

Pornit in 2010,  initial ca proiect solo al lui Andrei Hategan (The Amsterdams), We Singing Colors a devenit in scurt timp trupa full time cu live-uri si videoclipuri. Acum sunt 3: Andrei Hategan, Roxana Niculae si Vlad Ionescu.

In aprilie 2014, au lansat primul lor album, in care au pus toate lucrurile bune care li s-au intamplat in cei 4 ani, plus multe piese noi. Albumul “Made of wool, made of heavy metal” poate fi ascultat aici: http://we-singing-colors.bandcamp.com

Exploreaza si experimenteaza tinuturi muzicale diverse, isi scriu propriile povesti si spera ca lumea sa intre in ele. De la instrumentele folosite (chitara, clapa, dar si mini-instrumente ca triola, oua, chimes) pana la locurile in care au sustinut concertele. Cluburi, cafenele, festivaluri din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Targu-Mures, Cluj, Chisinau, dar si locuri mai putin obisnuite: pe acoperisuri, in parcuri, in taxi.

Piesa „Day for my eyes” a fost scrisa intr-o zi de iarna si cantata prima oara in public intr-un taxi. A atras atentia unui blog din State si a fost publicata http://thetaxitakesontheworld.com/News/Post/we-singing-colors-taxi

Piesa scrisa in romana “Cantec de seara: a fost inclusa in compilatia MAP, care reuneste 40 de trupe din intreaga lume. Piesa “Good Days, Bad Days” a fost recent difuzata la un radio din SUA —>http://goo.gl/xgKJkg.

Videoclipuri oficiale
Good Days, Bad Days http://goo.gl/y4kAt
Martini http://goo.gl/lWqk2
Cantec de seara http://goo.gl/gAq7xX

CONTACT

Site: http://wesingingcolors.wix.com/band

Facebook:www.facebook.com/wesingingcolors

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează