Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vybe Wear: Genți cu vinil și borsete cu casete confecționate din materiale reutilizabile. Susține plantarea unui copac pentru fiecare produs achiziționat!

0

Vybe Wear – Colecția #music4trees

Defrisarile tot mai intense si putinele actiuni de plantari existente ne-au mobilizat sa realizam urmatoarea campanie de crowdfunding, pe care dorim sa o sustineti prin mediatizarea ei in randul colaboratorilor prin oferirea de catre recompense prin implicarea lor: https://www.startarium.ro/crowdfunding/VybeWearMusic4Trees 

Vybe Wear în colaborare cu platforma de crowdfunding Startarium lansează colecția de genți și borsete din materiale reutilizabile.

Colecția poartă numele de #music4trees , iar motto-ul acestei campanii este “Reuse, Recycle, Plant, Play”, iar pentru fiecare produs achiziționat plantăm un copac, cu ajutorul celor care ne susțin, dar și cu toate persoanele care doresc să se ofere voluntare.

“Plecând de la ideea reutilizării și reciclării am realizat produsele ECO-friendly: Vybe Wear. Ai posibilitatea să porți muzica preferata, prin genți cu vinil și borsete cu casete, dar și posibilitatea de a atașa baterie externă cu încărcare solară. Conceptul este nou și îmbină perfect partea de servicii prin muzica la evenimente, cu faptul că poți fi un ambasador al reciclării prin simplul fapt că porți Vybe. “Promovarea muzicii și importanța reciclării prin Vybe, în rândul publicului țintă, în diferite zone din natură și locații de evenimenteʼʼ să devină o misiune comună cu cei care susțin ideea.”, a declarat Cristian-Daniel Rusu, managerul Vybe Label. 

Persoanele care doresc să ne susțină pot intra pe platforma celor de la Startarium, https://www.startarium.ro/crowdfunding/VybeWearMusic4Trees  având posibiltatea de a ne susține prin alegerea unei recompense din cadrul campaniei.

Recomandam pentru microrevelion si proiectul muzical sEEn Vybe ce va redirectiona 50% din onorariu pentru plantari de copaci.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.