Vreti sa fiti o BIBLIOTECA V?

0

Vreti o noua abordare a implicarii voluntarilor in programele bibliotecii? Raftul cu initiativa cauta biblioteci dornice sa se dezvolte!

sigla_raftulcuinitiativa_medium
Pro Vobis si ANBPR invita bibliotecile publice din Romania sa se inscrie in procesul de selectie pentru proiectul Raftul cu initiativa, in cadrul caruia oferim unui numar de 15 biblioteci interventie personalizata complexa in profesionalizarea muncii cu voluntarii si dezvoltarea capacitatii de a implementa programe de voluntariat.

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR), implementeaza in perioada mai 2014-iunie 2015 proiectul „Raftul cu initiativa — Dezvoltarea de programe de voluntariat in biblioteci”, finantat prin Granturile SEE 2009-2014 incadrul Fondului ONG in România. Proiectul isi propune diversificarea oportunitatilor de implicare prin voluntariat in cadrul bibliotecilor publice din Romania, care sa ofere oportunitati calitative de implicare a cetatenilor de orice varsta in beneficiul comunitatilor pe care le deservesc.

Criterii de eligibilitate

Se pot inscrie in proiect biblioteci publice din Romania.

Procedura de inscriere

Termen de inscriere: 20 iulie 2014, ora 21.00. Toate inscrierile vor fi supuse unui proces de selectie. Detaliile si documentele necesare inscrierii le puteti accesa pe pagina proiectului la http://raftulcuinitiativa.provobis.ro.

www.raftulcuinitiativa.provobis.ro/ sau pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/raftulcuinitiativa

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează