Vrei să primeşti finanţare pentru ideea ta de afacere socială?

0

Echipa Fabricat în Ţara lui Andrei te aşteaptă luni, 22 iunie, în Oradea.

Incepând cu ora 9:30, la Hotel Double Tree by Hilton poti participa la o sesiune de informare unde vei avea ocazia să găseşti răspuns la toate întrebările tale legate de competiţia Fabricat in Tara lui Andrei

Te aşteptăm alături de Alin Prunean unul dintre cei 10 câştigători ai ediţiei anterioare şi iniţiator al afacerii sociale „Valea Barcăului”. Alături de el şi echipa Fabricat în Ţara lui Andrei vei descoperi cum planul tău poate deveni o afacere socială de succes.

Confirmă prezenţa ta la sesiunea de informare din Oradea, 22iunie, Hotel Double Tree by Hilton, ora 9:30 prin email fabricat@taraluiandrei.ro sau prin telefon la 021.528.21.23 (apel taxabil normal)

unnamed

Detalii despre condiţiile de participare în ediţia de anul acesta a Fabricat în Ţara lui Andrei găseşti aici: http://www.taraluiandrei.ro/fabricat-in-tla

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează