Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa fi realizator al emisiunii Lume Buna la Radio Lynx? Termen de aplicare 15 martie 2010!

3

Oportunitate de voluntariat: Realizator al emisiunii Lume Buna la Radio Lynx

Dupa cum poate unii dintre voi stiti, incepand cu anul trecut, Lume Buna are o emisiune la Radio Lynx, al carui realizator (pana gasim pe altcineva) inca ai sunt. Cautam insa pe cineva pentru ca in cadrul proiectelor Lume Buna vrem sa dam tot timpul ocazia unor noi si noi oameni sa se dezvolte, sa creasca, si mai mult de atat sa intre in contact cu aceasta Lume Buna ce totusi exista si in Romania.

Pentru a va face o idee despre ce am facut in cele 20 de emisiuni de pana acum puteti merge in arhiva de pe Lume Buna sau cea de pe Radio Lynx.

Pe cine cautam?

Daca poti raspunde cu DA la intrebarile de mai jos, noua ne-ar placea sa faci parte din echipa noastra, ca si realizator al acestei emisiuni SAPTAMANALE.

* Te motiveaza ideea de a face voluntariat pentru un proiect precum Lume Buna?
* Iti place sa cunosti in permanenta oameni care dovedesc prin ceea ce fac ca SE POATE, chiar si in Romania?
* Iti place sa stai de vorba cu astfel de oameni si sa afli detalii despre initiativele lor si motivatia din spatele proiectelor pe care le-au initiat, fie ca este o pasiune personala sau un proiect ce aduce un impact pozitiv in Romania?
* Te simti confortabil cand trebuie sa faci o prezentare in fata unui auditoriu necunoscut?
* Poti sa aloci 2-3 ore / saptamana pentru a gasi cate un invitat pentru emisiune?
* Programul iti permite (cel putin pentru o perioada de 4 luni) sa fii la Radio Lynx in fiecare zi de luni de la ora 13 :45 la 14 :55 ?

Cum poti aplica?

1. Aplicarile se trimit la adresa oameni@lumebuna.ro pana la data de 15 martie 2010
2. Aplicarea trebuie sa contina:
1. Un CV – cat mai scurt si la obiect
2. O recomandare (despre tine din partea cuiva, incluzand datele de contact ale persoanei respective)
3. O scrisoare de motivatie (maxim 450 de caractere, incluzand si spatiile)
4. Cinci propuneri de persoane pe care le-ai invita in emisiune, la fiecare mentionand:

i. Titlul emisiunii
ii. Daca ai datele de contact / stii cum sa faci rost de ele.

via Mihail  Musat

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. avatar

    Ceau Oana 🙂 Emisiunea are loc in fiecare luni la sediul Radio Lynx, si atunci este obligatorie prezenta. Presupun ca pentru oameni care stau de exemplu in Ploiesti, ar putea fi o alternativa, dar la o distanta prea mare, nu stiu daca mai e ok.

    PS: Pentru orice intrebari, da, email la adresa mentionata si de Florin este cel mai bine.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.