Vrei sa faci ShortsUP la tine in oras?

0
Echipa ShortsUP doreste  sa se extinda intr-un mod sistematic experienta ShortsUP in marile orase din tara unde exista „cerere” de scurtmetraje, incepand din luna iunie. Asadar, cauta organizatori in comunitatile locale.
Esti interesat?  

 ShortsUP in Cluj, Timisoara, Brasov sau Sibiu

Anul acesta ne-am propus sa ducem mai des experienta ShortsUP in marile orase din tara. Daca stii cu ce ne ocupam si ai experienta in organizarea de evenimente cinematografice/ culturale trimite-ne un email la info@shortsup.com cu titlul Parteneriate locale. Scrie-ne cateva randuri despre tine pentru a ne convinge sa-ti trimitem aplicatia de parteneriat strategic pe termen lung. Orasele pe care le vizam sunt, in primul rand, Cluj, Timisoara, Brasov si Sibiu, dar nu excludem alte centre urbane in care exista interes pentru filme scurte si bune.

Credem in puterea comunitatii si in faptul ca, pentru a replica succesul ShortsUP in plan local, e important sa va gasim pe voi, acei lideri si trendsetteri ai comunitatilor in care vrem sa ajungem. Ne dorim parteneri (persoane/organizatii)  implicati in comunicatea locala si capabili sa dezvolte colaborari cu institutii culturale de stat sau private. Partenerul ideal ShortsUP intelege resorturile industriei cinematografice din Romania si stie sa comunice, atat cu influentatorii cat si cu publicul interesat de film.

Pe scurt: esti conectat la nivel local si ai experienta in organizarea de evenimente in zona industriilor creative (cinema, muzica, arte contemporana)? Noi iti vom oferi intreg pachetul de continut, de comunicare, de expertiza si un start financiar pentru a te ajuta sa creezi experienta ShortsUP la tine in oras!

ShortsUP este un proiect de scurtmetraje care transforma simpla proiectie de film intr-o experienta multiculturala memorabila, adaptata ritmului nebun al marilor orase. Ne-am propus sa crestem piata de film scurt si sa devenim cel mai dinamic mediu de expunere a scurtmetrajelor prin aducerea in fata publicului a celor mai valoroase filme sub 20 de minute. Printre programele ShortsUP s-au numarat: „Eroi Contemporani”, „ShortsUP via Londra”, „Extra Extra Shorts”, „Metamorfoze”, „Hall of Fame”, „Pacate capitale” „Musicology” sau „Noaptea Lunga a Filmelor Scurte” si multe altele.

 

ShortsUP

Asteptam cu interes si curiozitate mailurile voastre cu titlul Parteneriate locale la info@shortsup.com pana pe data de 5 mai. Multumim! Updates despre noi gasiti si aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează