Vrei sa faci parte din LumeBuna?

1

Timp de 2 ani, LumeBuna.ro a adus in prim plan, mii de stiri despre proiecte desfasurate in Romania si oamenii care se afla in spatele lor, demonstrand ca SE POATE si a strans laolalta mii de oameni care prin gesturi simple, prin imbratisari si zambete, au facut o diferenta in jurul lor.

Acum, a venit momentul sa crestem si mai mult si astfel, ne cautam noi voluntari dornici sa se implice in promovarea Lume Buna prin gasirea si generarea de continut relevant, moderarea stirilor, raspandirea informatiilor pe retelele sociale Facebook si Twitter, realizarea unei strategii de comunicare si multe altele.

Oportunitatile oferite de Lume Buna pot fi privite ca o experienta si o provocare pentru dezvoltarea ta. Astfel, vei avea ocazia sa te familiarizezi si mai mult cu retelele sociale (Social Media), sa scrii articole si interviuri ca jurnalist Lume Buna, sa fii editor si sa te ocupi de partea de PR.

In plus, vei avea acces la unele evenimente la care suntem parteneri si vei participa la trainingurile pe care le vom organiza pentru voluntari, precum si la intalnirile periodice ale voluntarilor Lume Buna.

Daca ti-am trezit interesul si esti din Bucuresti, in aceasta pagina http://www.lumebuna.ro/de-ce-lume-buna/fii-voluntar-lume-buna/ gasesti infomatii despre oportunitatile de implicare alaturi de Lume Buna si asteptam cu nerabdare, aplicatia ta!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.