Vrei cariera in vanzari altfel? Account Manager la Scoala de Valori?

0

De cand nu te-ai mai gandit la o cariera in vanzari, altfel?! Scoala de Valori cauta o persoana cu fler si pasiune!ScoalaDeValori-logo-descr-alb

Suntem o organizatie non-guvernamentala tanara, entuziasta si pusa pe fapte mari. Viziunea noastra este sa dezvoltam o societate bazata pe valori prin educatie inovativa. Deja am inceput! Poti sa vezi ce facem pe www.growedu.ro.

O echipa ambitioasa, formata din oameni pasionati de educatie si hotarati sa creeze o schimbare intr-un sistem anevoios isi cauta “perechea” care sa contribuie la sustenabilitatea financiara a organizatiei.

Cautam pe cei care din principiu fac ceea ce promit, dispusi sa invete continuu si rapid si cu un grad de proactivitate crescut. Experienta in vanzari de tipul business-to-business, fundraising, negociere si orientarea catre o oportunitate de minim un an sunt atuurile care ne atrag atentia. Ne asteptam sa lucram cu oameni cu un bun time management, cu putere de argumentare dovedita, cunostinte despre piata si cu o minute orientata catre product si business development.

Daca vrei sa simti ce inseamna sa pui caramizile la constructia unei organizatii te invitam sa cunosti o serie de oameni pasionati si cu experienta pe cat de variata pe atat de interesanta.
Daca ti-am starnit curiozitatea te invitam sa ne scrii la francine.avasilencei@scoaladevalori.ro si sa ne spui de ce vrei sa ni te alaturi. Aplicatiile se primesc pana pe 30 septembrie 2010!

De abia asteptam sa te cunoastem,
Echipa Scolii de Valori,

www.scoaladevalori.ro

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.