Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voucherele ”Rabla pentru electrocasnice” se pot cumula cu alte promotii in magazinele Flanco

0

Flanco are cea mai extinsă rețea de magazine electro-IT în care clienții pot folosi voucherele Rabla pentru electrocasnice

București, 21 decembrie 2018: Flanco Retail, a cărui rețea a ajuns, în prezent, la un număr de 135 de magazine, amplasate în 95 de orașe din țară, oferă clienților posibilitatea de a-și achiziționa electrocasnice noi cu vouchere acordate în cadrul programului ”Rabla pentru electrocasnice” (programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante, din punct de vedere energetic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu).

Ca membri în acest program, le punem la dispoziție clienților noștri cea mai extinsă rețea de magazine electro-IT, din care își pot achiziționa electrocasnice noi pe baza voucherelor Rabla pentru electrocasnice”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. “Este un program benefic atât pentru mediu, cât și pentru clienți, care se vor bucura de mașini de spălat, aparate frigorifice și aparate de aer condiționat de ultimă generație, de calitate superioară, la prețuri considerabil reduse.”

Finanțarea se acordă sub formă de vouchere, pentru achiziționarea de echipamente electrice și electrocasnice de uz casnic, de eficiență energetică A++ sau A+++, din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lăzi frigorifice, aparate de aer condiționat.

Valoarea voucherelor este stabilită pe baza gradului de eficiență energetică, astfel: 200 de lei pentru mașini de spălat rufe A++, 300 de lei pentru mașini de spălat rufe A+++, aparate de aer condiționat A++ sau A+++ (la răcire), frigidere, congelatoare, combine frigorifice și lăzi frigorifice A++, respectiv 400 de lei pentru frigidere, congelatoare, combine frigorifice și lăzi frigorifice A+++. Odată ales noul echipament, se scade valoarea voucherului din prețul produsului, iar clientul achită diferența.

O altă veste bună pentru clienții noștri este aceea că valoarea voucherelor se cumulează cu celelalte promoții disponibile în magazine. Astfel, un client poate ajunge să cumpere un produs din categoriile menționate cu o reducere de preț substanțială”, completează Dragoș Sîrbu.

Câteva exemple din oferta actuală Flanco sunt următoarele:

  • Mașină de spălat Whirlpool cu capacitate 6 kg, 1.200 RPM și clasă energetică A+++ se află în prezent la vânzare la un preț de 1.299 lei, redus de la 1.549 lei; din prețul de 1.299 Flanco mai scade 100 lei pentru predarea unei mașini de spălat vechi, iar clientul poate beneficia de un voucher ”Rabla pentru electrocasnice” în valoare de 300 lei, astfel încât prețul final pe care îl va plăti clientul va fi de 899 lei.

  • Frigiderul Arctic de 306L cu două uși și clasă energetică A++ se află în prezent la vânzare la un preț de 1.369,99 lei, redus de la 1.499,99 lei; din prețul de 1.369,99 lei Flanco mai scade 100 lei pentru predarea unui frigider vechi, iar clientul poate beneficia de un voucher ”Rabla pentru electrocasnice” în valoare de 300 lei, astfel încât prețul final pe care îl va plăti clientul va fi de 969,99 lei

Odată ce au intrat în posesia voucherului, clienții au la dispoziție 15 zile pentru a-l utiliza. Consultanții de vânzări Flanco îi așteaptă în toate magazinele rețelei pentru finalizarea procedurii și pentru cumpărarea produsului dorit.

Pentru a intra în posesia noului produs, clienții trebuie să predea, la schimb, un produs vechi din aceeași categorie, obligatoriu cu o clasă de eficiență energetică inferioară. Predarea echipamentului vechi se face odată cu primirea celui nou, în modalitatea și locația stabilită împreună cu Flanco.

Înscrierile în programul “Rabla pentru electrocasnice” s-au deschis pe data de 19 decembrie și se fac prin intermediul aplicației disponibile pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro. După parcurgerea pașilor și completarea datelor solicitate, va fi generat automat un mesaj de confirmare, care conține numărul unic al înscrierii și codul unic de accesare. Aceste informații trebuie reținute, fiind necesare pentru autentificarea ulterioară în contul AFM, pentru obținerea voucherului. Pe măsură ce primește cereri, AFM va aproba finanțările și va afișa lista solicitanților cu finanțări aprobate, pe website-ul menționat. Odată ce se regăsește pe lista finanțărilor aprobate, solicitantul trebuie să se autentifice în cont, unde va regăsi voucherul.

# # #

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.400 de angajați, compania deţine o rețea de 135 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 95 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, sau pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.