Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Votează zona pe care vrei să o vezi curată pe 12 mai – Ziua de Curățenie Națională!

0

În perioada 27aprilie – 4 mai intră pe site-ul www.letsdoitromania.ro si votează zona pe care vrei să o vezi curată pe 12 mai, Ziua de Curățenie Națională! Cele mai votate zone din fiecare județ vor fi cele alese pentru acțiunea de curățenie națională. Poate fi zona unde îți plăcea să mergi la iarbă verde pe vremuri sau una care ți se pare că ar fi perfectă, dacă n-ar fi acoperită de gunoaie! Tot ce contează este să îți dorești să o vezi curată!

Ce trebuie să faci pentru a vota zona ta preferată?

  1. Creează-ți un cont în aplicația online Let`s Do It, Romania! La app.letsdoitromania.ro
  2. Mergi în secțiunea Votează zona și alege județul tău. Poți vedea zonele pe hartă, înainte de a-ți alege ce vei vota. După ce te-ai hotărât, alege vizualizarea zonelor sub formă de tabel și Votează zona!
  3. Poți vota o singură dată în 24 de ore o zonă geografică! Așa că te așteptăm în fiecare zi să-ți susții zona dragă, de care te leagă amintiri frumoase!

Rezultatele votului sunt afișate online, iar numărul de zone alese pentru a fi curățate în fiecare județ va depinde de resursele locale existente pentru Ziua de Curățenie Națională. De asemenea, orice voluntar poate introduce în orice moment mormane de deșeuri identificate, accesând secțiunea “Adaugă un morman”.

Te așteptăm la vot!

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată – 12 mai!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 85 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

 

Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitroCauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Despre autor

avatar

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala. Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.