Voteaza-ti prietenii care te inspira in Topul Romanilor Inspirationali StartEvo!

0

Asociatia StartEvo (www.StartEvo.com) a lansat Topul Romanilor Inspirationali StartEvo.

Ce este de fapt?

O aplicatie pe facebook .facebook.com/startevo/app unde orice roman poate sa isi voteze prietenii care il inspira. Cand ai minim un vot, apari in topul efectiv: startevo.com/topul-romanilor-inspirationali-startevo

De ce l-am facut?

Pentru ca avem nevoie sa fim inspirati ca sa evoluam personal. Pentru ca in urma unui sondaj care l-am facut, mai mult de jumatate din romani au spus ca NU AU NICI UN PRIETEN CARE SA II INSPIRE. Ceea ce este foarte trist.
Pentru ca oamenii inspirationali cu cea mai mare influenta sunt cei tangibili, pe care ii stii si interelationezi cu ei. Pentru ca sunt putini romani “dintre noi” care inspira pe altii, si astfel merita sa le fie recunoscuta valoarea. Pentru ca noi, ca natie, avem nevoie de oameni care sa ne faca sa dorim sa fim mai buni, mai ambitiosi, mai muncitori, mai determinati sa ne atingem visurile.

Rezultate:

In 7 zile de la lansare beta avem deja votati in top peste 2000 de persoane diferite! Suntem entuziasti ca StartEvo poate ajuta sa creasca nivelul de INSPIRATIE din Romania :.)

Te invitam si pe tine sa votezi prietenii care te inspira aici: www.facebook.com/startevo/app

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează