Voteaza-ti prietenii care te inspira in Topul Romanilor Inspirationali StartEvo!

0

Asociatia StartEvo (www.StartEvo.com) a lansat Topul Romanilor Inspirationali StartEvo.

Ce este de fapt?

O aplicatie pe facebook .facebook.com/startevo/app unde orice roman poate sa isi voteze prietenii care il inspira. Cand ai minim un vot, apari in topul efectiv: startevo.com/topul-romanilor-inspirationali-startevo

De ce l-am facut?

Pentru ca avem nevoie sa fim inspirati ca sa evoluam personal. Pentru ca in urma unui sondaj care l-am facut, mai mult de jumatate din romani au spus ca NU AU NICI UN PRIETEN CARE SA II INSPIRE. Ceea ce este foarte trist.
Pentru ca oamenii inspirationali cu cea mai mare influenta sunt cei tangibili, pe care ii stii si interelationezi cu ei. Pentru ca sunt putini romani “dintre noi” care inspira pe altii, si astfel merita sa le fie recunoscuta valoarea. Pentru ca noi, ca natie, avem nevoie de oameni care sa ne faca sa dorim sa fim mai buni, mai ambitiosi, mai muncitori, mai determinati sa ne atingem visurile.

Rezultate:

In 7 zile de la lansare beta avem deja votati in top peste 2000 de persoane diferite! Suntem entuziasti ca StartEvo poate ajuta sa creasca nivelul de INSPIRATIE din Romania :.)

Te invitam si pe tine sa votezi prietenii care te inspira aici: www.facebook.com/startevo/app

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează