VOTEAZA si FA O FAPTA BUNA!

0

Dupa crearea unui cont de utilizator, puteti acorda un vot proiectului “HABARNAM – terapie prin arta pentru copii cu afectiuni oncologice”.
VOTEAZA AICI

Voteaza si tu!
granturi

HABARNAM
CULTURA PENTRU COPII
Merci Charity Boutique in parteneriat cu Asociatia P.A.V.E.L. vor sa ofere copiilor de Institutul Oncologic Bucuresti (30 de copii) experiente culturale si educationale prin care isi pot exprima emotiile generate de boala de care sufera, in cadrul unor ateliere creative (arte vizuale, muzica, art food, autoexprimare creativa) in spital si prin actiuni culturale in afara spitalului prin proiectul “HABARNAM – terapie prin arta pentru copii cu afectiuni oncologice!”

Sustineti acest proiect pentru a obtine o finantare in cadrul programului de granturi „Raiffeisen Comunitati”, acordand un vot pentru „HABARNAM – terapie prin arta pentru copii cu afectiuni oncologice”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează